Evet benim sorunum o. Okuldan cikmadan 10 dk önce bile yesem eve girdiğim anda deli gibi acıkmış oluyorum ne varsa saldırıyorum yoksa dışardan söylüyorum.Canım benim planladığım gibi yap istersen. Sende 2 öğüncüsün, hafta içi 5 günden 10 saklama kabı eder. Ben yarın mutfağa girip brokoli haşlayacağım, tavuk, köfte kızartacağım mesela. Akşam öğünü olarak koyacağım saklama kabına. Akşam eve gel, üstüne biraz kaşar rendele, at fırına. Sen giyinene kadar yemeğin hazır. Haftasonu bir kaç saatini vererek bütün haftayı hazırlayabilirsin, böylelikle gem haftalık plan yaparsın, hem de kaçamak ihtimalin ortadan kalkar çünkü akşam eve aç giriyoruz, insanın gözü dönüyor yemek bekleyene kadar
Hanımcım nasılsın görüşmeyeliDoğru demiş ne verdiyse ona uymak zorundasın,özellikle magnolyadan uzak duracan demi ..
Tamam canımOlur tabiki
Hayatım başla da menülerini kopyalıyımTamam cicim ama ben pazartesi başlıyorum
Tamam canımHayırlı olsun ballarım
Hadi şans getirsin kuzum
Olur tatlım
Geçmiş olsun canımYok canımcım aralıkta kemk taramam var onun sonucuna göre başlanacak,iğne oluyorum ya dişte sıkıntı oluyormuş çünkü.
Geçmiş olsun canım , bu nasıl bir gün böyleİyi akşamlar kızlar. Berbat bir gün geçirdim. 4 saatlik uykuyla mesaiyi sürüne sürüne bitirdim, havalar soğuyunca boyun fıtığım coştu hemen kas gevşetici sürüp yatacağım. Bugün ketojenik diyete başlayacağım dedim ama uykusuzluktan yemek hazırlayacak enerjiyi bulamadım sabah. Bende iş yeri kantininden ekmek arası ciğer söyledim öğlen. Ve zehirlendimsaatlerdir tuvaletten çıkamıyorum, midem balon gibi şişti bir de tüm bunlarla beraber bir kez daha telefonumun ekranını kırdım. Ah murphy… yine haklı çıktın
Afiyet olsun canımNeyse gün sonu paylaşayım,
18 kasım cuma
Sabah 10.00
5 bütün ceviz
Öğlen 13.15
Ekmek arası ciğer
Su:2 lt (ama 1 damla bile kaldığını sanmıyorum midemde)
pastelfit
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsınSelam
Nasılsınız
Selam iyiyiz sen nasılsınSelam
Nasılsınız
Ayhhh menüm bir enteresan. Sabah bir bardak sıcak ve limonlu su ile başlıyorHanımcım nasılsın görüşmeyeli
Tamam canım
Hayatım başla da menülerini kopyalıyım
Tamam canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım , bu nasıl bir gün böyle
Afiyet olsun canım
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Çok güzel :)Ayhhh menüm bir enteresan. Sabah bir bardak sıcak ve limonlu su ile başlıyor
Düşüncesi bile tansiyonumu oynattı ama du bakalım becericem inşallahÇok güzel :)
Bir de her akşam salata yapacakmışım yemeğin yanına. Bababababa yemeği yaptım da yanına salatası eksik olmasın amanDüşüncesi bile tansiyonumu oynattı ama du bakalım becericem inşallah
Ahahaha taş fırın HalukBir de her akşam salata yapacakmışım yemeğin yanına. Bababababa yemeği yaptım da yanına salatası eksik olmasın aman
Hanımcım nasılsın görüşmeyeli
Tamam canım
Hayatım başla da menülerini kopyalıyım
Tamam canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım , bu nasıl bir gün böyle
Afiyet olsun canım
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende iyiyim teşekkür ederimSelam iyiyiz sen nasılsın
Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın canımÇıktım diyetisyenden bana 1400 kalorilik bir diyet verdi. Yemek yapmamı gerektiriyor :)) bakalım deneyeceğim
Yok canım haftaya baslayacam bu aralar çok halsizim bir anda oldu iki gündür bitkinimsara_28 başlıyor musun bugün bitanem?
canım yaa çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar. Berbat bir gün geçirdim. 4 saatlik uykuyla mesaiyi sürüne sürüne bitirdim, havalar soğuyunca boyun fıtığım coştu hemen kas gevşetici sürüp yatacağım. Bugün ketojenik diyete başlayacağım dedim ama uykusuzluktan yemek hazırlayacak enerjiyi bulamadım sabah. Bende iş yeri kantininden ekmek arası ciğer söyledim öğlen. Ve zehirlendimsaatlerdir tuvaletten çıkamıyorum, midem balon gibi şişti bir de tüm bunlarla beraber bir kez daha telefonumun ekranını kırdım. Ah murphy… yine haklı çıktın
Eve gidince başlayacağım tatlım.pastelfit @minerva1988 sara_28 @DombiliKus 60kiloyum @erenmothers @_ASTRAL_ @Nau Nau @Zuzushh Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
Merhaba fıstığım.
Aa tam okumamıştım canım çok geçmiş olsun acile git istersen adli rapor da tutulurİyi akşamlar kızlar. Berbat bir gün geçirdim. 4 saatlik uykuyla mesaiyi sürüne sürüne bitirdim, havalar soğuyunca boyun fıtığım coştu hemen kas gevşetici sürüp yatacağım. Bugün ketojenik diyete başlayacağım dedim ama uykusuzluktan yemek hazırlayacak enerjiyi bulamadım sabah. Bende iş yeri kantininden ekmek arası ciğer söyledim öğlen. Ve zehirlendimsaatlerdir tuvaletten çıkamıyorum, midem balon gibi şişti bir de tüm bunlarla beraber bir kez daha telefonumun ekranını kırdım. Ah murphy… yine haklı çıktın
Kuzum bireysel olsun eşim geldi bugün benim menüler biraz fastfood tarzı olabilir adım atamam zatenHanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang
@Willemijn-
@DombiliKus
Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?