senin sorunun yemek yapmayı sevmemen. aslında düzenli yemek yapsan yemeni de çok güzel ayarlarsın. hazır yemek ve tatlı çok yiyorsun. sağlıklı malzemelerle çeşitli yemek, salata, tatlı yapabilirsin aslında.Bir de her akşam salata yapacakmışım yemeğin yanına. Bababababa yemeği yaptım da yanına salatası eksik olmasın aman
bugün giremedim. naptınız takımlar oluştu mu?pastelfit minerva1988 @sara_28 Hallederiz 60kiloyum @erenmothers @_ASTRAL_ @Nau Nau @Zuzushh @Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
yaşamın sırrını sadece yemek yapmadan hazır yemekte buldum deseydinCicikuşum şöyle ki diyetisyen bana yemek yap dedi ve ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum
Haberimiz yok canim en son 18 eylülde mesaj yazmışkızlar geçen gün sormuş muydumCordelia neden gelmedi halâ?
evet ben de baktım. siz telefonla görüşmüyor musunuz onunla? ben görüşüyorsunuz sanıyordum.Haberimiz yok canim en son 18 eylülde mesaj yazmış
İletişim bilgisi yok bende daha önce hic konusmadikevet ben de baktım. siz telefonla görüşmüyor musunuz onunla? ben görüşüyorsunuz sanıyordum.
Iyi geceler fesangim bol şanslar insallah cok guzel gecer sınavınİyi geceler kızlar yarın için şans dileyin bana
iyi geceler canım. umarım senin deİyi geceler kızlar yarın için şans dileyin bana
Teşekkür ederim zıpzıpımIyi geceler fesangim bol şanslar insallah cok guzel gecer sınavın❤❤❤❤
Teşekkür ederim kuzum.iyi geceler canım. umarım senin deminerva1988 nında sınavlarınız çok güzel geçer. alırsınız bu maçı
Cok tesekkurlerCuma’dan menü mildiriyoruz canım, adımlar Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün
Bakalım canım kaç kişi bildirim yapacak
Hayırlı olsun canım
Sagol FesangımCanım ben pazartesi başlayacağım diğerleri başlatır mı bilemiyorum
Farketmez, olabilirHanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang
@Willemijn-
Hallederiz
Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd
Ben de gecenlerde son mesaj konusuna deginmistim.Haberimiz yok canim en son 18 eylülde mesaj yazmış
Kaptanım bende aranıza dönebilir miyimIyi geceler fesangim bol şanslar insallah cok guzel gecer sınavın❤❤❤❤
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canimKaptanım bende aranıza dönebilir miyimbu arada kitle biyopsi yapılmış galiba geçmişe baktimda biraz temiz çıkmış gözün aydın
İyi geceler bol şans bebeğimİyi geceler kızlar yarın için şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?