- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Ben de öyle düşündüm canımhayır sabah ara öğüne gerek yok. öğlenle akşam arasında olur. bir de akşam yemeğinde sonra. istediğimde ama... hipoglisemiden dolayı bazen zorluyor.
Sevilmez mi ayolyarın sabah Allahın izniyle yöresel pazara gidicezfarklı yörelerin ürünlerini denemek güzel oluyor. yemeyi seviyoruz
İyiyim sağol canım benim diyeti bıraktım bayada sistim artık önümüz deki hafta başlarım@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza
@erenmothers @Kahve __Kokusu @sandriyonLavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin @Nau Nau ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???
yaa özlemişim ben buralarıııııı
Durumlae çok kötü aşkım çok kilo aldımLavinia_98 prenses sen ne durumdasın?
Ben de aldım bebeğim ben de. Hadi toparlayalımDurumlae çok kötü aşkım çok kilo aldım
Evet canım gördüm soruları, ben 1 yıl ile giremedim . Keşke görebilseydim. Eşim girdi, 95 üstü bekliyorTeşekkür ederim Şiram vallahi stres yaptığım her dakikama acıdım
Teşekkür ederim canımEvet canım gördüm soruları, ben 1 yıl ile giremedim . Keşke görebilseydim. Eşim girdi, 95 üstü bekliyorHayırlı olsun şimdiden sınava giren tüm öğretmenlerimize
Niye kontrol etmedin hocamTeşekkür ederim canımeşini de tebrik ediyorum
Ben soruları kontrol ettim aynı sekilde 95 üstü bekliyorum inşallah kodlamada falan bir hata yapmamışımdıro kadar hızlı yapıp çıktım ki içim biraz huzursuz oldu
İçime öküz kaçmış gibi yiyorum ya Allah'ım yardkm etsin başlıyim bı yerden çok mutsuzum. Kıyafetlerimi daralttirdim giyemedim bileKendimize inanıp gayret edeceğiz, ben başladım hayırlısıyla
Yapabilirsin kendimden biliyorumİçime öküz kaçmış gibi yiyorum ya Allah'ım yardkm etsin başlıyim bı yerden çok mutsuzum. Kıyafetlerimi daralttirdim giyemedim bile
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim canımeşini de tebrik ediyorum
Ben soruları kontrol ettim aynı sekilde 95 üstü bekliyorum inşallah kodlamada falan bir hata yapmamışımdıro kadar hızlı yapıp çıktım ki içim biraz huzursuz oldu
Teşekkür ederim minnoşumTebrik ederim canım
Bir takım tez canlılıklarNiye kontrol etmedin hocam
Aaa.. Sanada geçmiş olsun canım. İnşallah tek seferlik birşeydir.Kız sana geçmiş olsun dedim dün akşam bende fena oldum yaistifra ettim gece yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?