- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Teşekkür ederim canım. Geçti gitti, iyiyim çok şükürcanım yaa çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. İyiyim şimdi, dokundu galiba ciğer. Halbuki midem öğütücü gibidir, pek yaşamam böyle şeylerHallederiz geçmiş olsun inşallah zehirlenmemişsindir
Bugün çok iyiyim şükür. Çok teşekkür ediyorum.Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Kız sana geçmiş olsun dedim dün akşam bende fena oldum yaÇok teşekkür ederim. İyiyim şimdi, dokundu galiba ciğer. Halbuki midem öğütücü gibidir, pek yaşamam böyle şeylerbayatsa belki et…
Hadi ya nasıl toparlancaz pof of pofDiyetisyen diyosa
Kötü gidiyo
Gözün aydın canım, tamam
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim YıldızımGözün aydın
Kendimize inanıp gayret edeceğiz, ben başladım hayırlısıylaHadi ya nasıl toparlancaz pof of pof
İyi akşamlarGüzeller iyi akşamlar
dur unutmazsam yarın sabah tartılayım
Tamamdur unutmazsam yarın sabah tartılayım
Çok güzel canımyeni bazı kararlar aldım. sıkı diyete giremiyorum. ona göre beslenmemi planlayacağım. öğlen işyerinde yiyeceğim. sabah ve akşamı ben ayarlayacağım. akşam genelde bana ayrı yemek hazırlanacak. ara öğün için elimin altına atıştırmalık hazırlayacağım. çiğ kuruyemiş, leblebi vs ve kuru meyve falan var ama kraker yapacağım mesela. bunun gibi... bakalım iyi olur inşallah
Teşekkür ederim Şiram vallahi stres yaptığım her dakikama acıdım
sorular çok kolaymış de mi? geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim Şiram vallahi stres yaptığım her dakikama acıdım
hayır sabah ara öğüne gerek yok. öğlenle akşam arasında olur. bir de akşam yemeğinde sonra. istediğimde ama... hipoglisemiden dolayı bazen zorluyor.Tamam
Çok güzel canım
Sabah ara öğün yapacak mısın
Ya da 4 öğün mü?
Evet canım çok kolaydı. Teşekkür ederimsorular çok kolaymış de mi? geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?