- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Canım iş yerinde kaçta Öğle yemeği yiyorsun aslında sabah kahve içip gitsen belki 2 ana öğün 1 ara öğün yeterli gibi oluryeni bazı kararlar aldım. sıkı diyete giremiyorum. ona göre beslenmemi planlayacağım. öğlen işyerinde yiyeceğim. sabah ve akşamı ben ayarlayacağım. akşam genelde bana ayrı yemek hazırlanacak. ara öğün için elimin altına atıştırmalık hazırlayacağım. çiğ kuruyemiş, leblebi vs ve kuru meyve falan var ama kraker yapacağım mesela. bunun gibi... bakalım iyi olur inşallah
Kaç kilo oldun kızzzz söyle bakimDurumlae çok kötü aşkım çok kilo aldım
Ayyy hadi şimdiden hayırlı olsun kuzumTeşekkür ederim canımeşini de tebrik ediyorum
Ben soruları kontrol ettim aynı sekilde 95 üstü bekliyorum inşallah kodlamada falan bir hata yapmamışımdıro kadar hızlı yapıp çıktım ki içim biraz huzursuz oldu
Hosgeldin canimMerhabalar bende katılmak istiyorum ama acaba kabul ediyormusunuz epey bi zaman önce cuma zayıflama yarışmaları 7 takımda yarışmıştım ama sanırım onlar kapatılmış
Teşekkür ederim canım benimCanım iş yerinde kaçta Öğle yemeği yiyorsun aslında sabah kahve içip gitsen belki 2 ana öğün 1 ara öğün yeterli gibi olur
Kaç kilo oldun kızzzz söyle bakim
Ayyy hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum
HoşgeldinizMerhabalar bende katılmak istiyorum ama acaba kabul ediyormusunuz epey bi zaman önce cuma zayıflama yarışmaları 7 takımda yarışmıştım ama sanırım onlar kapatılmış
Afiyet olsun canımBu arada dünün raporunu vereceğim ama şöyle bir durum oldu. Adımsayar saatimi takmadığım akşam 7 çeyrekte geldi aklımaaslında öğlene kadar dışardaydım ama telefonumun ekranını kırdığım için onu da telefoncuya verdim 2 saatliğine. Yani belkide şuraya geldiğimden bu yana ilk defa adım tamamlayamadım
19 kasım c.tesi
Sabah 13.00
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet
Akşam 17.00
1 parça piliç ızgara tava,
Küçük boy karnabahar, yeşil soğan, dere otu ve maydonozla karnabahar kısırı yaptım, bitene kadar acıktıkça yedim 1 kase.
Saat 21.00 gibi
1 kase kabak çekirdeği
Su:2 ltpastelfit
Adımlarıda şöyle fotoğrafladım,
Eki Görüntüle 3164048
Saati takarken adım 0,
Eki Görüntüle 3164049
Saati takarken adım 3.314,
Eki Görüntüle 3164050
Bu da saati taktıktan sonra.
Toplam 6.493 adım.
HoşgeldinHoşbulduk
TünaydınTünaydın
Ben de canım.Kızlar bu hafta 7 den sonra yememe şeklinde bir uygulama yapmaya çalışacağım. Adaptasyon sorunları yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?