Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada dünün raporunu vereceğim ama şöyle bir durum oldu. Adımsayar saatimi takmadığım akşam 7 çeyrekte geldi aklıma aslında öğlene kadar dışardaydım ama telefonumun ekranını kırdığım için onu da telefoncuya verdim 2 saatliğine. Yani belkide şuraya geldiğimden bu yana ilk defa adım tamamlayamadım

19 kasım c.tesi
Sabah 13.00
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet

Akşam 17.00
1 parça piliç ızgara tava,
Küçük boy karnabahar, yeşil soğan, dere otu ve maydonozla karnabahar kısırı yaptım, bitene kadar acıktıkça yedim 1 kase.

Saat 21.00 gibi
1 kase kabak çekirdeği

Su:2 lt pastelfit

Adımlarıda şöyle fotoğrafladım,

Saati takarken adım 0,

Saati takarken adım 3.314,

Bu da saati taktıktan sonra.
Toplam 6.493 adım.

Dünkü menümü yazayım:
Kahvaltı salamlı süzme peynirli ketçaplı kepekli ekmek sandviç,1 yumurta, söğüş sebze çay

Ara yağ yakıcı türk kahvesi, sütlü çikolata,kuruyemiş

Öğlen etli ekmek ayran

Ara siyezli tatlı tuzlu kurabiye,türk kahvesi,trabzon hurması kestane

Ara ayva, türk kahvesi

2 lt su

11.400 adım , 2 mil leslie

Kastamonu fuarına gittik

Merhabalar bende katılmak istiyorum ama acaba kabul ediyormusunuz epey bi zaman önce cuma zayıflama yarışmaları 7 takımda yarışmıştım ama sanırım onlar kapatılmış

Canım iş yerinde kaçta Öğle yemeği yiyorsun aslında sabah kahve içip gitsen belki 2 ana öğün 1 ara öğün yeterli gibi olur
Durumlae çok kötü aşkım çok kilo aldım
Kaç kilo oldun kızzzz söyle bakim
Ayyy hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum

Merhabalar bende katılmak istiyorum ama acaba kabul ediyormusunuz epey bi zaman önce cuma zayıflama yarışmaları 7 takımda yarışmıştım ama sanırım onlar kapatılmış
Hosgeldin canim
Cuma zayıflama yarismalari 1 yil kadar önce kapatildi burda devam ediyoruz
Saglik problemleri nedeniyle cok fazla ilgilenemiyorum burasiyla ama kizlar devam ediyor katilmak istersen yinede bekleriz

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…