- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Bende baslayim bu hafta. Banada bı gaz gelsin.
Cuma 86.6
Pazartesi 86.2
Başka ne yapacağım başka
Selam bu sabah 80.4 geldim. Dur Büşra dur, bu gidişin sonu çok kötü
Başladık başladıkHerkese iyi haftalar ❤ 1 ayda gram gram verdiğim 2 kiloyu geri almışımbugün geri başladım
72.7 başlangıç
Tavuk ya da hindi alıcam canım körili sote mi yapsamAkşam ne yemek yapacaksınız??
Canım bende senin gibi çok kilolar verdim doğumdan sonra. 96 kiloyla başlayıp 69 kiloya kadar düştüm. Sonra tekrar 89 kiloya çıktım. Hep ‘ne de olsa yolunu biliyorum’ güveninden öteleye öteleye oldu. Aman geciktirme mutlu değilsen, hemen bir adım atSelam bu sabah 80.4 geldim. Dur Büşra dur, bu gidişin sonu çok kötü
Hindi etini füme hariç sevemedim tavuk al derimBaşladık başladık
Tavuk ya da hindi alıcam canım körili sote mi yapsam
Ya domates ya mercimek yaparım canımNe çorbası???
İlk günün günahı olmazmışGünaydın yazıp uyuyakalmışımne tartilabildim ne kahvaltı hazirlayabildim. Sandviç aldım ilk gün böyle olmamalıydı sanki neyse koştur koştur okula geldim 1200 adımdayım
Teşekkür ederim HanımcımÇok sağol canımcım,mecbur iyi olmaya çalışacaz işte
Tebrikler pastelcim
Günaydınlar
Harikasın hayatım tebrik ederimBu arada;
20 kasım adımlarım
Eki Görüntüle 3164382
10.061 adım.
P.tesi kontrol kilom;
86.
-600 grpastelfit
Tamam canım menu paylaşımına devam o zmanBaşladık cicim biz
Aaa canım domates çorbası çekti birdenYa domates ya mercimek yaparım canım
Hoşgeldin canım hepimiz aldık sormaKestane geri döndü gemide kilo almış bı şekilde...bana da yer var mı
Rica ederim ne demek canısıİlk günün günahı olmazmış
Teşekkür ederim Hanımcım
Harikasın hayatım tebrik ederim
Teşekkür ederim
Regl olacağım, her bir tarafım ağrıyor. Umarım bu harikalık tatlı krizlerimle mücadele etmeye çalışırken de devam ederHarikasın hayatım tebrik ederim
İyi olmana çok seviniyorumTeşekkür ederimGündelik problemler dışında çok iyiyim canım. Hayatımdaki tek fazlalıklar kilolarım kaldı, onu da beraberce verdik mi tadından yenmeyecek
Canım, ben hep iyiyimİyi olmana çok seviniyorum
Gel beraber hüpletekAaa canım domates çorbası çekti birden
Ben vericemBen de vermicem
KuşummmmmCanım, ben hep iyiyimRabbim kimseyi istemediği şeyleri yaşamak zorunda kalacak kadar aciz bırakmasın. Kafamda kendimi bildim bileli her zaman ‘ölüm var’ cümlesi dönüyor, gerisi dert mi? Allah herkese şu sayılı zamanımızda huzur nasip etsin, sağlık bahşetsin… gerisi çokta mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?