Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canim Allah razi olsun bugun 1 ay olmus zaman geçiyor
Canım bende tam haberini aldığın gün ve benim gittiğim gün görmüştüm. Ben çok zor atlattım büyüklerimin ölümünü. Düşününce ‘Allah bize de o kadar ömür versin, sıralı ölümler nasip etsin’ diyorum ama hala dedemden, büyükannelerimden bahsederken burnumun direği sızlıyor. Mekanı cennet olsun inşallah

Gevur gacı duramıyorr yerindeeee
Ben lisanslı bir pilates eğitmeninden (akın saatçi) bu kadının hareketlerinin analizini dinlemiştim ve kemik ve omurga sağlığı açısından ne kadar tehlikeli hareketler yaptığını söylemişti. O gün bu gündür yapmıyorum bu hareketleri. Aynı hoca, bir zamanlar burda sıkça bahsettiğimiz growwithjo’yu baya övmüştü. Hem çok eğlenceli videoları, isteyen bir baksın

Yatıp kalkmalı hareketler herhalde,zaten bende çok uğraşamam riskli ise helede benim için olmaz.
Benim için en güzeli leslie varya onlar,çok keyifliydi onu yapmak gerçi çok ara verdim aslında gene yapsam süper olacakta.

Ablacığım, kemik sıkıntısıyla da uğraştığın bir dönem geçirdin, azıcık kuvvetlendir vücudunu yormadan bence. 1 mil bile olsa harekette bereket vardır

Ablacığım, kemik sıkıntısıyla da uğraştığın bir dönem geçirdin, azıcık kuvvetlendir vücudunu yormadan bence. 1 mil bile olsa harekette bereket vardır
Aynen yapmam lazım aslında,diyete devam ederken ne güzel yapıyordum,aralıkta giddecem fizik tedaviye soracam doktora bunu.

Spora başlıcam o zaman ben de bu etiketlerin bi anlamı olmalı
Evett gel kardeş sebastian

14 Ekim menüm

1* yağ yakıcı türk kahvesi
2* çikolatalı nesfit,yağlı süt,tarçın, sarı elma,ceviz ve badem
3* ekşi maya ekmeğe beyaz peynir sandviç , domates salatalık
4* siyah çay, trabzon hurması, çekirdek ve leblebi
5* ton balıklı salata, kimyon, acı biber ,pancarlı çörekotlu siyez un kraker
6* böğürtlenli çay, chai yeşil çay ve kiraz sapı
7* sade türk kahvesi, uno kruvasan
8*hurma,leblebi, baharatlı yeşil çay (limon tarçın zencefil zerreçal karabiber)
pastelfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…