Arkadaşlarla buluştuk tiyatroya gittik sonrasinda kahve içtik vakit geçmiş gitmiş canım.nerelerde gezdin?
Deprem mi var tatlımMuğla'da olan var mı çok geçmiş olsun
İlk gün acemiliği kuzum.Yok öyle. Günü gününe isteriz
Günaydın tatlı BozişimmmGünaydın
İnsaallahGünaydın tatlı Bozişimmm
Harika ötesi güzel bir pazar günü geçirelim inşallah.
Günaydin, çok da acıkmayalımgünaaydınlaarbol su içtiğimiz bol acıkmalı ama az yemeli bi pazar ola inşallah
Çok geçmiş olsun canım ne kadar sürecek bu durum peki?Zayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya
Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş.
Geçtim bozam bugün de geçerim inşallahSağ ol dostum
Bugun 20.000 i gectin dimi? Tebrikler
Afiyet olsun
İnsaallah canim benim. Ben de bugun yillar sonra spor salonuna gitmeyi kafama koydum, bakici gelince. Eve yakin. İnsaallah cesaret edebilirimGeçtim bozam bugün de geçerim inşallah
Günaydinlar aystim, sağol, insaallahGünaydınlar keyifli pazarlar olsun
Çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntıların sona erer. Hep böyle gitmeyeceğine inan zorlu bir süreçtesin ama emin ol geçecek.Zayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya
Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş.
Mutlu pazarlar dilerim canımGünaydın
Mutlu pazarlar.
Bana da mutlu pazarlar. Çok mutlu uyanmadim. Çok yorgunum ve ellerim yüzüm şişmiş. Elimi yumruk yaparken parmaklarım geriliyor. Bide uçuk çıkmış.
Umarım günün geri kalanı güzel geçer
İnşallah. Kötü başladı güzel biter inşallahMutlu pazarlar dilerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?