En son 18 kasimda girmis siteye@erenmothers mommyciğim nerelerdesin
Hayırlı olsun kuzum sen nasıl istersen biz buradayız zatenSanki biseyler olabilir gibi
Zamani gelince yazarim ablacim
Teşekkür ederim ablacimHayırlı olsun kuzum sen nasıl istersen biz buradayız zaten
Rica ederim kuzucuk ne demek..Teşekkür ederim ablacim
İyi olsun daEn son 18 kasimda girmis siteye
Iyidir insallah canim belki ailesinin yanına gitmiştirİyi olsun da
Ya geçen sene dayaniyordum bu sene yapamiyorumAslında birkaç gün yemesek o kriz geçiyor ama biliyorum
Nerden aldın canim bir de neler aldın?Dün çocuğumun eşyaları geldi çok güzel oldu bugün de çalışma sandalyesi sipariş verdik, çocuğa çalışıyoruz ahhh ahh
Tarçınlı kahve. Aklimda olsun canimCanım bende tatlıya çikolataya çok düşkünüm. Gün içinde kriz gelince tarçınlı sade kahve içsen bastırıyor.bende aralıklı yapıyorum. Çok da dayanamazsan 1 2 kare bitter ye ama fazlaya kaçmadan
Afiyet olsun canım
Canım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Anam bıraktığımda koltuk alıyordu yine mobilya alıyor güle güle kullansın güzel günlerde kullanınDün çocuğumun eşyaları geldi çok güzel oldu bugün de çalışma sandalyesi sipariş verdik, çocuğa çalışıyoruz ahhh ahh
İnşallah bulunrda tedavisi yapılır.Canım çok iyi haberim yok benim bir kedim vardı evdeki kedilerimin annesi smokin kedi belki hatırlarsınız 5 gündür kayıptı her yere baktım aradım bulamamıştım bugün gelmiş yan bahçeye yaralı barınaktan aradım götürelim diye ben yakalayamadım onlar da yakalayamadı sabahtan beri onunla uğraşıyorum ne olur dua edin
Canım yağmur yağıyor yerinden kımıldamıyor biz yakalamaya çalışınca kaçıyor anlamadım gitti nasıl bir enerji sağ ol güzel dualarınızı bekliyorum Allah razı olsunİnşallah bulunrda tedavisi yapılır.
Alma o zamanYa geçen sene dayaniyordum bu sene yapamiyorum
Nerden aldın canim bir de neler aldın?
Tarçınlı kahve. Aklimda olsun canim
Ama eve bitter alırsam hepsini yemeden bırakmam
Yabanimi biraz yoksa ondan kaçıyorda olabilir,bide yaranmış tabi korkar şimdi,tez vakitte yakalanırda tedavisi yapılır bir an önce.Canım yağmur yağıyor yerinden kımıldamıyor biz yakalamaya çalışınca kaçıyor anlamadım gitti nasıl bir enerji sağ ol güzel dualarınızı bekliyorum Allah razı olsun
Canım diyetteyim başladım diyete takımları girebilir miyim bilmiyorum bir atasözü var şimdi hatırlayamadım da burnum boktan vs diye
Canım kışın burada ve resimlerini attım. Geçen kış eve alıyordum ona sonra yavruları olmuştu yavrularını da evde baktım o kedi. Normalde bana gelirdi hatta apartmana da girerdi eve de girerdi arabaya kadar beni geçirirdi arabama da binerdi ama şu an yaralı yaklaşmıyor eve yan bahçede duruyor orada biraz yemek verdim salamı attım yedi. Orada tutayım kutuya koyayım dedim kaçtı. Öyle işte Çok teşekkürler bir tanem inşallahYabanimi biraz yoksa ondan kaçıyorda olabilir,bide yaranmış tabi korkar şimdi,tez vakitte yakalanırda tedavisi yapılır bir an önce.
Biliyor musun enerjinizi hep hissediyordum ve her gün gelmek istiyordum bugün bile tereddüte kaldım yine aynı şeyi yaşadım ben bir gireyim oraya kızları göreyim dedim sonraki aman enerjim yok herkese de negatif bir şey yüklemeyeyim verecek hesabım da yok hepsi bana kızmıştır hakli olarak. Sonra da dedim suçunun cezasını çek kızım gir sen kim kızarsa kim döverse yapacak bir şey yokAleykümselammmmmmkraliçemiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş hepimiz çağırdık enerjimizi gördün geldin valla sevgimizle
Hoşbuldum bebeğim ya biri vardı bebeği vardı hamileydi en son nicki neydi?Kaptanım hoş geldin
Hoş buldum ama seni hatırlayamadım çok özür diliyorum eğer geçmişte tanışıyorsak
Asla unutmadım düşünmediğim bir gün olmadı. CansınızSen bizi unutmazsin biliyordum.
Çok merak etmiştik seni .
Hoş geldin bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?