Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet sürekli oluşuyor.
Teşekkür ederim
Asıl sen bana karşı onyargilisin sebebini anlamadım. Başta seni secmeyeceğimi soyledin sonra ben seçimlere bile katilamadim öyle bir yogunlugum var. Sizi gaza getirmek kendimi gaza getirebilmek için kaptan olmayı da ben istedim. Ama görüyorum ki çok yanlış yapmışım. İnsan yerine koymuyormuşum ben birde, öyle birşey asla yok. Herkesin menüsüne yorum yapamadım. Beğenmeye çalışıp okuduğumu belli ettim. Dün mthn83 e de yorum yaptım ona da kötü birşeyde demedim, sana da demedim

Ben hevesimi kaybettim. Kaptanlığı devam edemeyeceğim üzgünüm. En kirildigim şey yapmadigim birşeyle itham edilmek. İnsan ayırdığım ya da işime geldiği gibi davrandığım falan yok. Sadece vakitsizlikten hiç birşeye yetişemiyorum. çok üzülerek topiğe veda ediyorum. Mavi takıma kabul ederse Hedef60kgolmak kaptanlık yapmasını rica ediyorum

İnşallah canım. Olmazsa ona da bir enerji çalışması yaparız
Yapalım tatlış
erenmothers masterfitten bekleniyorsunuz

Çok sağolun çok iyisiniz. Muhteşemsiniz.
Sen de

Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir

Canım akşam o da gelince çözülür bence lütfen ayrılma kuzum
Kaptanlık senin hakkın bu hafta, sana da güzel bir başlangıç oldu lütfen ara verme

Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürüm bir ara ben de sana aynı mevzudan kırılmıştım durumu izah ettin sorun çözülmüştü. Ben kabul etmiyorum bu tür gidişleri

Abla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...

Abla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...
Yavrum her şey yoluna girecek boziş seni tam tanımıyor iyi niyetli olduğunu anlayacak. Nolur sakin ol bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…