Evet sürekli oluşuyor.Ya geçmiş olsun. İnşallah kistler erir kendiliğinden. Benim de vardı yumurtalıkta 5 cm 2 defa oluştu ama eridi d.kontrol hapı ile..
İnsilün direnci hapı bana pek etki etmedi. Pazartesiye farklı bir dahiliyeden randevu aldım bakalım.
Teşekkür ederimİyi gezmeler
Asıl sen bana karşı onyargilisin sebebini anlamadım. Başta seni secmeyeceğimi soyledin sonra ben seçimlere bile katilamadim öyle bir yogunlugum var. Sizi gaza getirmek kendimi gaza getirebilmek için kaptan olmayı da ben istedim. Ama görüyorum ki çok yanlış yapmışım. İnsan yerine koymuyormuşum ben birde, öyle birşey asla yok. Herkesin menüsüne yorum yapamadım. Beğenmeye çalışıp okuduğumu belli ettim. Dün mthn83 e de yorum yaptım ona da kötü birşeyde demedim, sana da demedimTesekkur ederimmaalesef dün kötü oldu Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. Amine Busra sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.
Yapalım tatlışİnşallah canım. Olmazsa ona da bir enerji çalışması yaparız
Sen deÇok sağolun çok iyisiniz. Muhteşemsiniz.
Neden olumsuz düşünüyorsun tatlımCanım dünyada en akıllı kedi seçilse emin ol yarışmada ilklere girer öyle bir kedi. Yakalamak gerçekten çok zor olacak Arabanın altından öbür arabanın altına oradan arka bahçeye geçiyor üstelik de bunu bu yaralı haliyle yapıyor. Yaralı haliyle bile nasıl bir hayat mücadelesi yapıyor bilmiyorum 5 gündür delirmiştim zaten çünkü benim kapimdan bir buçuk yıldır ayrılmadı. Çok dua ettim Allah'ım ne olur güç ver iyi olsun eğer birinin evinde değilse iyi durumda değilse bulayım onu diye çok dua ettim ama şimdi bulmuşken kaybettim gibi oldu.
Canım arkadaşımAsla unutmadım düşünmediğim bir gün olmadı. Cansınız
Canım akşam o da gelince çözülür benceBen hevesimi kaybettim. Kaptanlığı devam edemeyeceğim üzgünüm. En kirildigim şey yapmadigim birşeyle itham edilmek. İnsan ayırdığım ya da işime geldiği gibi davrandığım falan yok. Sadece vakitsizlikten hiç birşeye yetişemiyorum. çok üzülerek topiğe veda ediyorum. Mavi takıma kabul ederseHedef60kgolmak kaptanlık yapmasını rica ediyorum
Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürümBen hevesimi kaybettim. Kaptanlığı devam edemeyeceğim üzgünüm. En kirildigim şey yapmadigim birşeyle itham edilmek. İnsan ayırdığım ya da işime geldiği gibi davrandığım falan yok. Sadece vakitsizlikten hiç birşeye yetişemiyorum. çok üzülerek topiğe veda ediyorum. Mavi takıma kabul ederseHedef60kgolmak kaptanlık yapmasını rica ediyorum
Çok şükür tatlım...İlaçlardan sonra daha iyi olacak sen merak etme. Çok geçmiş olsun.Şimdi geldik doktordan. Boğazı kızarıkmış, ilaçları ve raporu aldım girdik evimize çok şükür
Abla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...Tatlım tamamen yanlış anlaşilmalardan kaynaklı gidersen önce kendimi sonra seni öldürürümbir ara ben de sana aynı mevzudan kırılmıştım durumu izah ettin sorun çözülmüştü. Ben kabul etmiyorum bu tür gidişleri
Liste nerdeAmine Busra kaptanım haydi oyuncu değişikliğini yap
Bir oyuncu maviye gönderip oradan birini alıyorsun
Tartıyı sen kazandın
Yavrum her şey yoluna girecek boziş seni tam tanımıyor iyi niyetli olduğunu anlayacak. Nolur sakin ol bitanemmmAbla ben kimi neye göre ayirayim burda. Anlamıyorum ki bildirimlere bile bakıyorum alıntılara dönmeye çalışıyorum sadece. Etiketlerde gözden kaçıyor zaten 20-30 bildirim gelmiş oluyor bazen...
Çok teşekkür ederim biricikim çok şükür şu an iyiÇok şükür tatlım...İlaçlardan sonra daha iyi olacak sen merak etme. Çok geçmiş olsun.
Masterfit 54. Etap | ||
Cuma | P.tesi | |
Kırmızı Takım | ||
@Nau Nau | 71,2 | 70,9 |
| 70,1 | 69,4 |
| 64,1 | 63,8 |
| 88,8 | 88,3 |
| 57,4 | 57,8 |
| 65,4 | 66,0 |
Mavi Takım | ||
| 78,4 | 77,9 |
@Willemijn- | 65,8 | 65,5 |
| 64,8 | 64,8 |
| 86,6 | 86,6 |
| 86 | 85,7 |
| 75,3 | 74,7 |
Bugünden itibaren menü yazabilirsin canım
Yap tabi ki canim
Yap bebiş
Tamam inşallah bugün başlayayım menülere.Bugünden itibaren menü yazabilirsin canım
Yap tabi ki canim
Tamamdır inşaAllahYap bebiş
Amine Busra kaptanım
Masterfit 54. Etap Cuma P.tesi Kırmızı Takım @Nau Nau 71,2 70,9 Elhan 70,1 69,4 fesang 64,1 63,8 60kiloyum 88,8 88,3 pastelfit 57,4 57,8 Beth18 65,4 66,0 Mavi Takım Amine Busra 78,4 77,9 @Willemijn- 65,8 65,5 Kmsl Hnd 64,8 64,8 Hallederiz 86,6 86,6 Mthn83 86 85,7 Hedef60kgolmak 75,3 74,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?