Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırdır haberler filann bişiler olacak gibi sanki demii
Yerim yaa tatlı ablam evet olacak gibi sanki resmi durumlar zıpzıpım haber verir netleşirse

İnşallah yakalarsınız kuzum
Kutusu var mı kapıyı açıp altına dal parçası tuttursan o girince çeksen iple uzaktan ya da atabiliyorsan örtü at görmesin seni canım, fırın eldivenleriyle yakala yavaşça olmadı

Canım diyetteyim başladım diyete takımları girebilir miyim bilmiyorum bir atasözü var şimdi hatırlayamadım da burnum boktan vs diye @Elhan bı el at bana
Gel canım gel biz başladık cuma

Ay çok mutlu olduk hissetmene
Ay yok olur mu öyle şey kızmak filan aşk olsun

Ya geçen sene dayaniyordum bu sene yapamiyorum

Nerden aldın canim bir de neler aldın?

Tarçınlı kahve. Aklimda olsun canim
Ama eve bitter alırsam hepsini yemeden bırakmam
Canım çilek mobilyadan aldım. Dolap, çalışma masası ve aynalı sifonyer. Eğer oda bakiyorsan kalitesi güzel tavsiye ederim. Modelin adı da Mocca

Etmez miyiz yaaaa ay içim bir fena oldu

Canım dünyada en akıllı kedi seçilse emin ol yarışmada ilklere girer öyle bir kedi. Yakalamak gerçekten çok zor olacak Arabanın altından öbür arabanın altına oradan arka bahçeye geçiyor üstelik de bunu bu yaralı haliyle yapıyor. Yaralı haliyle bile nasıl bir hayat mücadelesi yapıyor bilmiyorum 5 gündür delirmiştim zaten çünkü benim kapimdan bir buçuk yıldır ayrılmadı. Çok dua ettim Allah'ım ne olur güç ver iyi olsun eğer birinin evinde değilse iyi durumda değilse bulayım onu diye çok dua ettim ama şimdi bulmuşken kaybettim gibi oldu.

Amin inşallah
Sıvı biriktiğini bende ilk defa duydum
Annen ve babana da şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…