Evet yani ben de her gün 20bin atamıyorumAblacim zorlama kendini 8000 adim atsan yeterli yarin icin
Arada bizlerde adim atamıyoruz saglik olsun
Ben cok adim atiyorum bu aralarEvet yani ben de her gün 20bin atamıyorum
Teşekkür ederim canım kaptanım.Ablacim zorlama kendini 8000 adim atsan yeterli yarin icin
Arada bizlerde adim atamıyoruz saglik olsun
Canım kıyamam ayaklarına yazıkBen cok adim atiyorum bu aralar
2000 adim
Olsun ablacim üzülmeTeşekkür ederim canım kaptanım.
Böyle durumlarda üzülüyor insan. Bize inanan güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmak üzüyor.
Senin ince ruhunTeşekkür ederim canım kaptanım.
Böyle durumlarda üzülüyor insan. Bize inanan güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmak üzüyor.
Sorma canim yaa aşırı yoruluyorumCanım kıyamam ayaklarına yazık
Farkettim lütfen azalt canım bak fazlası zarar verebilirSorma canim yaa aşırı yoruluyorum
Bu hafta cok yoruldum azaltacagim 1000 e dusursem yeterFarkettim lütfen azalt canım bak fazlası zarar verebilir
Heh şöyle, her şey kararında canımcımBu hafta cok yoruldum azaltacagim 1000 e dusursem yeter
Maşallah canim. Umarım sağlıkla kolayca kavuşunÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinbu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah
Olur bazen böyle abla önemli olan sen yurumussun takma kafanaBu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım. @Nau Nau kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış.Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim.
Bugün krem bile suremedim yatmadan sürsem bariÇocuğu uyuttum duşa girdim çıktım, kil maskemi yaptım bekliyorum okula hazırım
Abla ben kaptan olduğum halde tamamlayamiyorum ama en azından hiç atmazken adimlamaya başladımTeşekkür ederim canım kaptanım.
Teşekkür ederim kaptanım.Olur bazen böyle abla önemli olan sen yurumussun takma kafana
Güzel eksi gelecek ben inanıyorumTeşekkür ederim kaptanım.
Çarşamba, Perşembe çok güzel menulerle geçireceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?