Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

fesang
Cordelia
Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadım doktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef

Canım baya yoğunmuşsun. Sen iyi ol sağlıklı ol biz hep burdayız ne zaman canın konuşmak isterse gel illa diyeti bekleme

Kolay gelsin canim 28 hafta olmussunuz maşallah
Bende cok takip edemiyorum kucuk bir ameliyat oldum bu hafta iyiyim bir sıkıntım yok

Bu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım. D u t kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış. Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim.

29 Kasım salı

Sabah 12.00

Bir yumurtadan menemen
Peynir
Bir dilim patatesli börek

Akşam 17.00

70 gram döner
Avuç içi kadar pide
Yoğurt
Acı biber turşusu

D u t Kmsl Hnd
❤ afiyet olsun canım
Ayağına sağlık❤
Ah ablacım üzülme nolur. Sağlık olsun gerisi boş

Ablacim zorlama kendini 8000 adim atsan yeterli yarin icin
Arada bizlerde adim atamıyoruz saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…