Katı diyet ters tepiyor zaten canım malumEvet fesangim sonrasında bi bahanem kalmıyor
Hem burasi icin hem de diyet icin
Ama cok kati diyet yapamam evdekiler izin vermez
Canım baya yoğunmuşsun. Sen iyi ol sağlıklı ol biz hep burdayız ne zaman canın konuşmak isterse gel illa diyeti beklemefesang
Cordelia
Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadımdoktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun canim
Kolay gelsin canim 28 hafta olmussunuz maşallahfesang
Cordelia
Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadımdoktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef
Tamam canım vakit buldukça yazarım inşallahCanım baya yoğunmuşsun. Sen iyi ol sağlıklı ol biz hep burdayız ne zaman canın konuşmak isterse gel illa diyeti bekleme
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinKolay gelsin canim 28 hafta olmussunuz maşallah
Bende cok takip edemiyorum kucuk bir ameliyat oldum bu hafta iyiyim bir sıkıntım yok
Teşekkür ederim canim insallahÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinbu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah
❤ afiyet olsun canım
Ayağına sağlık❤
Ah ablacım üzülme nolur. Sağlık olsun gerisi boşBu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım.D u t kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış. Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim.
Bak adım işini hallettin harikasın
Bu arada yeni farkediyorum 120 kilodan düşmüşsün tebrik ederim
Ablacim zorlama kendini 8000 adim atsan yeterli yarin icinBu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım.D u t kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış. Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim.
Kırmızı kaptanım benim.❤ afiyet olsun canım
Ayağına sağlık❤
Ah ablacım üzülme nolur. Sağlık olsun gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?