Ben de yattım , midemin sesini dinliyorumTeşekkür ederimbirazdan süt icebilirim belki midem çok kötü
Canım bir de pirinç maskem var dönüşümlü yapıyorum ama her akşam maske yapmıyorum ben. Bir duştan sonra birini yapiyorum sonra bir gün ara veriyorum. Her gün maske yapılmamalı hele kil maskesi sakın :)Avene yi duydum. Her akşam kil maskesi yapıyor musun. Ben bir kez yaptım kına gibi hiç hoşuma gitmedisiyah nokta temizleme içinde birşey aldım o da güzel çıkmadı.
Şuan günlük nemlendirici krem alabildim ben
Tatlı yanına bile yoğurt yiyin ya da süt için diyorlar. Eskiden bayramlarda baklava yanında yoğurt yerdik oh misssssMesele tam da orda, acıkmadan yanında meyve veya kuruyemiş ile yemek lazım
Oh gurul gurul ninni gibi :)Ben de yattım , midemin sesini dinliyorum
Ya meyve de sevmiyorum uffff... Niye aç karna ekmek Nutella yiyemiyoruz kiMesele tam da orda, acıkmadan yanında meyve veya kuruyemiş ile yemek lazım
SEVİYORUMMMMMİyi geceler tatlı rüyalar
Masterfitin tüm hatunları sizleri çok seviyorum.siz de beni sevin e mi
Hayır kuzum şimdi yine ciktim baktım. Canım biraz salamla Kuru mama vermiştim onlar onu belki yarın sabaha kadar tutar ama En geç yarın sabah kapıya gelir diye umut ediyorum. Çünkü o yaralı başka yerde başka kedilerle yemek yiyemez. İnşallah sabah yine gelecek.
Yarın sabah pizzanın tarifini yazar mısın minnoşum? Afiyet olsun29 kasım salı
D u t Hedef60kgolmak
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
1 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi
10 badem marul salatası
Ara
3-4 tane uno’nun ince küçük grisinisinden
Akşam 19.30
Tatlı tabağı büyüklüğünde ince vejeteryan pizza tambuğday
Su 2 lt
Adım 8.853
Afiyet olsun canım.29 kasım salı
D u t Hedef60kgolmak
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 5 zeytin
1 wasa üstüne 1 tk fıstık ezmesi
10 badem marul salatası
Ara
3-4 tane uno’nun ince küçük grisinisinden
Akşam 19.30
Tatlı tabağı büyüklüğünde ince vejeteryan pizza tambuğday
Su 2 lt
Adım 8.853
İnşallah canımHayır kuzum şimdi yine ciktim baktım. Canım biraz salamla Kuru mama vermiştim onlar onu belki yarın sabaha kadar tutar ama En geç yarın sabah kapıya gelir diye umut ediyorum. Çünkü o yaralı başka yerde başka kedilerle yemek yiyemez. İnşallah sabah yine gelecek.
Canım benim sağlıkla kucağına al. Seneye görüşürüz.fesang
Cordelia
@Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadımdoktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef
Bunu 23 Kasımda yazmışım. Yıldönümümü kutlayacaktım unuttumBen bir süredir takipteyim ama yeni üye alımı yok diye yazmıyorum :))
Söyleye de bilirim çünkü seviyorum beeeBir daha söyle demicimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?