- 30 Mart 2017
- 12.669
- 19.688
- 298
Teşekkür ederim ablam, Evet izmirde oturuyorum, Karabağlar dayım ben, tireye bir kere gezmeye gitmiştik sadece. Ama mutlu oldum aynı şehirde olacağızMusmutlu daha nice güzel seneleriniz olsun canım.
Sen izmir de oturuyordun bende haftasonu izmir tire ye taşınıcam nasipse
Teşekkür ederim kaptanımYıl dönümünüz kutlu olsun canımm
Nice mutlu senelere tadını çikar
Çok teşekkür ederim canımın içiNe güzel daha saglikli hale getirmis oluyorsun
Peki undan daha mı az koyuyosun mesela protein tozu koyunca, kıvam almasina da yardımcı oluyor mu yani? Yoksa öyle bir etkisi yok mu?
Nice mutlu yillariniz olsun. Şımart bence kendini canım bugün
Töreye bir türlü gidemedim İzmir'de yaşarken. Çok güzel bir pazarı varmış oranın. Ve Tire koftesii
Çok teşekkür ederim ablacımBirlikte sağlıklı, mutlu, güzel yıllarınız olsun inşallah canım
Teşekkür ederim kaptanımNice güzel yıllarıniz olsun inşallah canm
Afiyet olsun tatlım miktarlarını da net yaz olur muBugünkü menüm Sabah 13.00
Bir dilim börek peynir
Ara bir tane piko
Akşam 18.00
Köfte makarna mercimek çorbası
10.30
Yoğurt bı kaç kaşık un çorbası
Şu 2.5 lt
Bir saat yürüyüş
Boncuk2307 Ellssa tomrs
Ballarım bende özledim sizi kalp kalbe karsiymisyaz ama
tabiiiiii
ayy evet ya bende cok ozledimMthn83
vay vay yazinca agzıma demetin sarkisi geldi
evettt lutfeen
tabiki bu hafta kırmızi takım yenecek her yer kırmızı olacak
Afiyet olsun tatlım cisli şeyler gördüm telefi edelim okur mu yürüyüş yaptığında bildiriyorsun asko23 emmuz Çarşamba menüsü
08.00 kahvaltı: 1 küçük lavaş, 1 dilim kaşar peyniri, 2 yk omlet, 2-3 dilim karpuz
16.30: 7 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
18.30 : 2 küçük lavaş, 4-5 yk patlıcan kebabi (kebap dürüm yaptım) ayran
20.00 1 kase sütlaç
Adım sayısı: benim uygulamada sıkıntı oldu. En son ekranda gördüğüm 4300 adımdı. 5 bini tamamlamisimdir diye düşünüyorum.Bugün de sıkıntı var. Artık saat tutup yürüyüş yapacağım. Yürüyüşümü dakika olarak bildireceğim kaptanlarim
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Nice musmutlu yıllarınız olsun canımMerhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
Nice guzel, saglikli, mutlu yillariniz olsun.Merhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
Yaa nerelerdesinn burda gözümün aradığı kisilerdensin canim. Bence de sıcak ve yemenin birbiriyle alakası yokBallarım bende özledim sizi kalp kalbe karsiymis
Coook kilo aldım
Vermeye çalışıyorum hava sıcak ama sıcak bile yemeden kesmedi beni
HoşgeliyorsunnArkadaslar selamlar herkese, eve donus yolundayiz, tatilimiz kazasiz belasiz bitti cok sukur.Yarin sabah tarti fotografim ,menum ve egzersizimle araniza katilacagim.
Kizlar birde bir sorum var menu ve sporlar icin kimleri etiketlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?