- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
anaam çıkma leynnn@Zipzip- kedinin tuvaleti geldi. Eskiden ben bunu eve aldığımda tuvaleti gelince kapıya giderdi Ben de onu dışarı çıkarırdım tuvaletini yapar geri gelirdi. Şimdi bu duruma hiç güvenemiyorum. Kum koydum koridora ama dışarı çıkmak istiyor bakalım nasıl sabah olacak
Yapmakta sıkıntı yok bence adını koymak sıkıntılıKaç yıllık evlisin bebeem, ben 22 ve hala zorlandığım oluyo
Oh çok sevindim, gözünüz aydın olsunMüjdeeee veterinere götüreceğim dua edin iyi olsun
Bir zamanlar ben de yerdim, ne zaman ki yapılırken gördüm, o gün bu gündür yemiyorumBenim küçük kızzz bayılıyor öyle söyleyeyimm
Yani çok lezzetli bence de ama yemeyen yemiyor
Gel bir gün adanaya yedireyim sana
Canım sen Pendik'te misin???Belki bir gün yolunuz düşer kısmet
Selam canim buralardayim
Selam canım buralarda olmana sevindim Ben de yeni döndüm diyet yapıyorum pazartesiden beri buralarda olmana sevindim canımSelam canim buralardayim
Arada sırada geliyorum
Pazartesi diyete başlamış biri olarak
3 gündür leslie yaparak kendii çapımda yürüyorum :)
Sizlerde ne var ne yok
Oy oy kuzum inşallah çabuk iyileşirSelam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Yanlis etiket@Zipzip- kedinin tuvaleti geldi. Eskiden ben bunu eve aldığımda tuvaleti gelince kapıya giderdi Ben de onu dışarı çıkarırdım tuvaletini yapar geri gelirdi. Şimdi bu duruma hiç güvenemiyorum. Kum koydum koridora ama dışarı çıkmak istiyor bakalım nasıl sabah olacak
Benim alt kat boş, gelebilirsinŞimdi diğer kedilerden ayrı tutmam gerekiyor bir odada iki kedi koridorda Bir Kedi Bir odada iki kuş kızlar evinize kabul ediyorsanız geleyim ben bana yer kalmadı bu evde
Akşam yemeklerinden sonra genelde dinlenmem, çamaşır katlarım, haftada bir ütü yaparım, bazen kurabiye yaparım, mesela bugün 4 tepsi hazır yufkadan tatlı yaptım, 2 tepsi cumartesi için, 2 sini buzluğa koyarım, arada kuru biber, patlıcan doldururum, dolap içleri düzenlerim, hafta ortası oğlanlara beslenme hazırlarım. Mesela bugün 22:40 gibi yukarı çıktım, kedilerin wc temizledim, çocukların beslenmesini hazırladım, ayaklarıma kına yaktım, yattım, 30 a yakın mesaj vardı, okumaya çalışıyorumsizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindiminternetten resim çıkartılıp simle süslenebilir
birkaç tane daha
iyi barihaftasonu dinleniyorsun en azından ve akşam yemeklerinden sonra
Utandırayım o zamanbak kordişe yazmıştım sana da söyliyim canım kilolar senden utansın nasıl rahatsız ettik bu vücudu diye
sağol kaptanım
Tahmin ettiğim hazırlıktan ise yılbaşı gecesi bende istiyorum ablaİyiyim tatlım bir arkadaş var da yarına onun için planlar yapmaktayım. Baş harfi w......
Tamam canım. Asıl diyetim bugün başlayacak inşallah. Daha motiveyim şuan. Kaybetmem umarım. Birde dışarda zor da evde yürüyüş yapmaya çalışcam inşaAllah.Her gün tartilma canım
İnşallahYarın iner inşallah
Âmin inşaAllahAllah kabul etsin
Tatlı uykular ablamHayırlı geceler kızlar
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?