Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun şifa olsun
Trabzon hurması al canım. O da yumuşak yemesi kolay.
Eşim burnundan ameliyat olduğunda bebek mamaları almıştım şu meyve püresi olandan.
Sağ olAfiyet olsun canım.
İnsaallahaaaa tek öğün yapmışsın inşallah akşam çok acikmazsin
Sağ ol zipzipimTeşekkür ederim canim ❤
Bugün adım atilmasina gerek yok
Afiyet olsun canim ❤
Son durum nedirPide başka yemeğim yoktu. Annem çocuklara makarna yapmış. Ama ben hala aç hissediyorum
Meyve mi yesem bı parca. Dışarıda çok dolandim belkide ondan böyle oldu
Eksik adımların üstüne bolustursek olmaz mı?
Kuru fasulye, pilav01 Aralık 2022
sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz
öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav
ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz
akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu
ara 20.30
1 muz tarçınlı
yatana kadar 1,5 lt su @Nau Nau @pastelfit
Enleri peki?Eveeet geldim
Öglen saat 12.30 Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav
Akşam 2 avuç patlamış mısır
3 parça peynirli pide(boyları 1 karistan kısaydı)
1 meyve
Komşum geldi duble türk kahvesi şekersiz
Su yaklaşık 1 lt
Adım 9500
@Aijoo
Yarın için heyecan dorukta bakalım
Allah kabul etsin
Eline saglik
üye adı 28 kasım menü 28 kasım adım 29 kasım menü 29 kasım adım 30 kasım menü 30 kasım adım 1 aralık menü KIRMIZI @Nau Nau 8.000 8.000 8.000 @60kiloyum 8.000 8.000 8.000 fesang 8.000 8.000 8.000 @Kmsl Hnd 8.000 8.000 0 @pastelfit 6.520 8.000 8.000 @Beth18 0 3.248 6.000 MAVİ @Aijoo 8.000 7.562 8.000 Hedef60kgolmak 8.000 4.000 8.000 Elhan 7.452 8.000 8.000 Hallederiz 8.000 8.000 8.000 @Willemijn- 8.000 8.000 8.000 Mthn83 8.000 8.000 5.865
Bu da burda dursun :)
Cumamiz mubarek olsunCuma geceniz mübarek olsun
Rabbim sabaha ulaştırdı cümlemizi sağlık şifa ve huzur versin. AMİN
Bu gecenin hürmetine birbirinize dua edin. Yada evrene mesaj gönderin sms atın artık hangisi size uyuyorsa. Kendiniz ve aileniz dışında biri için yürekten dilekte bulunun. Araya benide sıkıştırın 86 kiloyla zor sığarim ama olsun
Afiyet olsun canım
Bu topikteki en haklı mesaj budurCanım bu topige en çok senin ihtiyacın var. Özünde zayıflamak için toplansak da sürekli tatlı börek çörek konuşuruz senin de iştahını açarız kısacasıtedavi sonrası kilo alırsın
Hayırlı cumalar hayırlı geceler canımCuma geceniz mübarek olsun
Bu gecenin hürmetine birbirinize dua edin. Yada evrene mesaj gönderin sms atın artık hangisi size uyuyorsa. Kendiniz ve aileniz dışında biri için yürekten dilekte bulunun. Araya benide sıkıştırın 86 kiloyla zor sığarim ama olsun
Enleri 1.5 parmakSağ ol
İnsaallah
Sağ ol zipzipim
Son durum nedir
Ben de bi kere dengeleniyor gibi sanmistim
Kuru fasulye, pilavoh kebap şaka saka , afiyet olsun
Enleri peki?
Allah kabul etsin
Eline saglik
Cumamiz mubarek olsun
Hedef60kgolmak afiyet olsun çizkekim
ahahahahahBana 6 kilo vermen lazım dedi beni incitti
iyi geceler canım aminİyi geceler kızlarcım herkes eksi ile uyansın inşallah
amin canımCuma geceniz mübarek olsun
sağol kordşimAfiyet olsun canım
gülsem mi ağlasam mı ahahCanım bu topige en çok senin ihtiyacın var. Özünde zayıflamak için toplansak da sürekli tatlı börek çörek konuşuruz senin de iştahını açarız kısacasıtedavi sonrası kilo alırsın
iyigecelerHerkese iyi geceler güzel mutlu sabahlara uyanalım
sağol
Ben deEve gideyim geçmiş yapayım cuma takımlara girmek istiyorum ama kilomdan çok utanıyorum
Afiyet olsun canim ❤1 aralık menüm
kahvaltı 2 dilim tb ekmek,1 yumurta peynir zeytin söğüş
ara türk kahvesi, züber bar
öğlen palamut buğulama , kuru fasülye ,1 dilim tb ekmek
ara latte ,2 hurma
akşam yoğurt, 2 kaşık karabuğday ve baharatlar
8764 adım 2 lt su
@Aijoo
bak kordişe yazmıştım sana da söyliyim canım kilolar senden utansın nasıl rahatsız ettik bu vücudu diyeBen de
sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Yok canım koç burcuahahahahah
iyi geceler canım amin
amin canım
haha ya çok esprülsün boğa burcu musun sen demizah anlayışını Hallederiz a benzetiyorum :)
sağol kordşim
gülsem mi ağlasam mı ahah
iyigeceler
sağolsana da afiyet olsun,müthiş iradeliydin bir iki gün hariç ve müthş eksi bekliyorum canım
Sen ne yapıyorsun burdaAfiyet olsun canim ❤
Biz hiç kararsız kalmıyoruz canım önümüze ne gelirse aklımıza ne gelirse yiyoruz.Hahaha benim iştah sorunum yok ki ama ne yesem diye çok kararsız kaldığım doğru.
Az önce İsabelin mutfağı diye bi konu gördüm, gaza geldim sütlaç yapıyorum. Hem de o yüzlerce tarifte sade sütlaç yok. Ama sekiz gün bekledim ben bu anı
yaklaşmışımYok canım koç burcu
neyse üzgün atmiim dedim cnmBiz hiç kararsız kalmıyoruz canım önümüze ne gelirse aklımıza ne gelirse yiyoruz.
Hee doğru valla.neyse üzgün atmiim dedim cnm
öyle deme açık büfe olunca kararsız kalıyoruz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?