Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol bebişimmm az önce kahve içerken çektim hoşuma gitti profil resmî yapayım dedim çok mersiiiii tatlışımmmm
Afiyet olsun canım güzel eksiler gelsin

Afiyet olsun şifa olsun
Ya siz çok tatlısınız. Ben gidip üç saattir yumuşasın diye ezdiğim mandalinayı yiyeyim artık bu gazla.
Trabzon hurması al canım. O da yumuşak yemesi kolay.
Eşim burnundan ameliyat olduğunda bebek mamaları almıştım şu meyve püresi olandan.

Cuma geceniz mübarek olsun
Rabbim sabaha ulaştırdı cümlemizi sağlık şifa ve huzur versin. AMİN
Bu gecenin hürmetine birbirinize dua edin. Yada evrene mesaj gönderin sms atın artık hangisi size uyuyorsa. Kendiniz ve aileniz dışında biri için yürekten dilekte bulunun. Araya benide sıkıştırın 86 kiloyla zor sığarim ama olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun şifa olsun

Trabzon hurması al canım. O da yumuşak yemesi kolay.
Eşim burnundan ameliyat olduğunda bebek mamaları almıştım şu meyve püresi olandan.
Ben sütlaç yapıyorum şimdi. Yasağın süresi bitti

Ya siz çok tatlısınız. Ben gidip üç saattir yumuşasın diye ezdiğim mandalinayı yiyeyim artık bu gazla.
Canım bu topige en çok senin ihtiyacın var. Özünde zayıflamak için toplansak da sürekli tatlı börek çörek konuşuruz senin de iştahını açarız kısacası tedavi sonrası kilo alırsın

Canım bizim kalbimizde kocaman kocaman yerler var herkes sığar.

Canım bu topige en çok senin ihtiyacın var. Özünde zayıflamak için toplansak da sürekli tatlı börek çörek konuşuruz senin de iştahını açarız kısacası tedavi sonrası kilo alırsın
Hahaha benim iştah sorunum yok ki ama ne yesem diye çok kararsız kaldığım doğru.
Az önce İsabelin mutfağı diye bi konu gördüm, gaza geldim sütlaç yapıyorum. Hem de o yüzlerce tarifte sade sütlaç yok. Ama sekiz gün bekledim ben bu anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…