Ben de istediğim kiloyu veremedim olsun canım az olsun bu haftalıkGünaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.25
Fark 550 grm
Bu ne yaaa yarım kilo yarım kilo gidiyor
Teşekkürler canımBu haftaHedef60kgolmak etiketledik canım şimdi ne olur bilmiyorum
Az kalmış tatlım12.30da diyetisyen randevum var o saate kadar bir şey yemeyecegim çok açım
Hiç zaman kaybetmeyelim o zamanTahmin ettiğim hazırlıktan ise yılbaşı gecesi bende istiyorum abla
Tamam canım. Asıl diyetim bugün başlayacak inşallah. Daha motiveyim şuan. Kaybetmem umarım. Birde dışarda zor da evde yürüyüş yapmaya çalışcam inşaAllah.
İnşallah
Âmin inşaAllah
Ayyyy hiç düşünmedim gerçekten ne yesemTeşekkürler canım
Az kalmış tatlımÖdül verirsin canım bugün kendine ne yiyeceksin
Kızlar yarışlar için spor için kimi etiketliyoruz
yine beni etiketleyebilirsiniz canlar,Bu haftaHedef60kgolmak etiketledik canım şimdi ne olur bilmiyorum
tebrikler canımGünaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.25
Fark 550 grm
Bu ne yaaa yarım kilo yarım kilo gidiyor
canım orda daölçüm olur ama,biraz sabret o kadar para verdin tartı da boşa gitmesinSu içip duruyorum
iyi dersler örtmenimDerse giriyorum gelirim yine
Kısmet değilmiş demek ki,3 gün sonra kavuşşacaksın sende aileneEvet ablacim aslinda onlar gelecekti ama planda degisiklik oldu
Güncelleme olabilir
Iyi aksamlar ablacim❤
Günaydınlar pastelcimİyi akşamlar Hanımcım
Ekürimmm çıtırımmmAyyyyyyy
Torunun mu hastalandı ya çok üzüldüm bitanem. Çok geçmiş olsun kuzuya. Acil şifalar dilerim. Sana da hayırlı yolculuklar canım.Günaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
olalım ayolHiç zaman kaybetmeyelim o zaman
2023' ün en çıtır hatunu biz olalım
Çok çok geçmiş olsun ablacımGünaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
Tamam canım.yarışımız başlasınHergun 10.000 adım en çok veren kazanır? Bugün kilo bildirecegim
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım benim
Günaydın canım.insallahAminnnnne kadar güzel dilekler hayırlı cumalar canım
tebrikler canım
günaydın çiçeğimmmm
Günaydın bebişimmm
Günaydın tatlım
Günaydın tebrikler kuşum
tebrikler pastelimmm
Tatlı baloncukkkk günaydınnn
Tebrikler tatlımmharikasın
Günaydın canım
Günaydın canımmm
Hepberaber motive oluruz canım kinoammmgünaydın
Günaydın canım + fazla değil bebeğim halledersin sen fazlalarını verirsin canım
Günaydın bozacımmm
Günaydın tatlışımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?