- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Tebrikler canımGünaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.25
Fark 550 grm
Bu ne yaaa yarım kilo yarım kilo gidiyor
Tebrikler canımGunaydinnnn fark 1.2 olması lazım
Tamamdır aşkitommyine beni etiketleyebilirsiniz canlar,Cordelia da spor puanlarını hesaplarsa ben de yine menü ve 8.000 adımları
tebrikler canımsenin vücut kitle indeksin düşük, az geliyor sana ama %1 e yakın tatlım yani ideal
pastelfit
canım orda daölçüm olur ama,biraz sabret o kadar para verdin tartı da boşa gitmesin
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun canımGünaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
Halledersin bu hafta canım inişler çıkışlar olur aradaGeçen cuma 75.3
Bu cuma 75.5
Fark +200 gr
Yüzde -%0.27
pastelfit Amine Busra
Kusura bakma kaptanım
Hemen öz eleştirimi yapayım:
*son ara öğünü çok geç yapıyordum,hele yanında kahve içtiysem uykum kaçıyordu ve bir ara öğün daha ekleyebiliyordum
*sağlıklı görünen ama meyveden de gelse şekerli ara öğün çok tükettim(puding,hurmalı kurabiye,meyveli bar vs)
*ana öğünde doysam da özüm ara öğündeydi
*kilom fazla,nasılsa veririm diye besin değeri düşük gıdaları da tükettim
*kesinlikle,masum da görünse tatlıyı meyveyi azaltmam gerek ve besin değeri yüksek gıdalar tüketmem,karbonhidratı da azaltmam gerek
Artık rotam belli korkun benden yağlar
Evet çıtırım bir kaç gündür öksürük filan vardı,bakacak kimsede yok ben gidecem artık.Torunun mu hastalandı ya çok üzüldüm bitanem. Çok geçmiş olsun kuzuya. Acil şifalar dilerim. Sana da hayırlı yolculuklar canım.
Tebrikler çıtırım maşallah yine harikasınGeçen cuma 70.1 fotoğrafsizdi
Cumartesi 69.7
Bugün 69.1
Fark fotoğrafliya göre tabi-600
Amine Busra Hedef60kgolmak @Willemijn- @Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 3170069
Çok geçmiş olsunGünaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
Senin şifali ellerinle datli dilinle çok çabuk iyileşir.Evet çıtırım bir kaç gündür öksürük filan vardı,bakacak kimsede yok ben gidecem artık.
Çok sağol canısı teşekkğrler.
Harikasınn çıtırım tebriklerrrGeçen cuma 70.1 fotoğrafsizdi
Cumartesi 69.7
Bugün 69.1
Fark fotoğrafliya göre tabi-600
Amine Busra Hedef60kgolmak @Willemijn- @Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 3170069
Çok sağol canımcımÇok çok geçmiş olsun ablacım
Günaydın momişimmm çok sağolTebrikler canım
Tebrikler canım
Tamamdır aşkitomm
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun canım
Halledersin bu hafta canım inişler çıkışlar olur arada
Yavrum benim.Tebrikler çıtırım maşallah yine harikasıncayır cayır yanıyor gidiyor kilolar
Çok sağol kaptanım fırsat bulursam gelirim mutlakaÇok geçmiş olsunmutlaka ugra özleriz
İnşallah çıtırım çok sağolllSenin şifali ellerinle datli dilinle çok çabuk iyileşir.
Hep aynıyız tatlım. O yüzden geçmişe sünger çekip yeniden başlıyoruz.
tebrikler kaptanımGunaydinnnn fark 1.2 olması lazım
çok geçmiş olsun ablacım , kolay gelsinGünaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Nereye koşarsa koşsun bütün yollar bize çıkar heeeeeeeyttFlash flash flaş
80 kilo gittim kaç kilo döndüm. 3 ayda neler oldu
Cordelia nereye koşuyor
Az sonraaaa
hahaha Allah iyiliğini versinFlash flash flaş
80 kilo gittim kaç kilo döndüm. 3 ayda neler oldu
Cordelia nereye koşuyor
Az sonraaaa
Harikasın kaptanım. Bu saatten sonra kimse tutamaz seni.Gunaydinnnn fark 1.2 olması lazım
EbettttCanın çekti di mi
Maşallah canım harikasınSelam kızlar; geçen cuma 65.8
Bu cuma 64.8
Fark:1,00
pastelfit
Amine Busra
Bildirimlere bakicam ilk fırsatta
Eki Görüntüle 3170077
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?