Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaşımız aynı boyumuz aynı 1 tane oğlumuz olması aynı buraya gelmeden diyete başlamıştım senin başlangıç kilona yakındım o da aynı sayılır kendime çok benzettim seni canım Hedefine inşallah sağlıkla hepberaber ulaşırız

Sagolasin canim tebrik ederim seni.Ben de buralarda ne kilolar verdim ama malesef yine başa döndüm. Ama verdim yine veririm kendime ve buranın motivasyonuna çok guveniyorum

İnmiştin yine ineceksin canım

Sağ ol. Sorma ben de cogu zaman foto cekiyorum, kendime unutmayayim diye ve cogu gelisi guzel oluyor, buraya atamiyorum ama iste unutmamak icin . Aralarda bazen unutuyorum, sonradan aklima geliyor benim de. Hatta ve hatta buzdolabinin ustunde tahta var, oraya da yazip siliyorum. Defteri bile denedim ama elime kalem alinca cocuklar almak istiyor. Zaten kucukler. Evde yetiskin olarak ben varim sadece

Sagolasin canim tebrik ederim seni.Ben de buralarda ne kilolar verdim ama malesef yine başa döndüm. Ama verdim yine veririm kendime ve buranın motivasyonuna çok guveniyorum
Ne güzel çok sevindim gelmene bundan sonra kalıcı yollayacağız kilolarımızı başa dönmek yok artık iyi ki geldin

Olsun canım dönmen bile yeni bir başlangıç

Oy canlarım yaa oyun için telefonun not defteri en iyisi o zaman cnm

Olsun canım dönmen bile yeni bir başlangıç

Oy canlarım yaa oyun için telefonun not defteri en iyisi o zaman cnm
Çok denedim kendim vereyim falan ama motivasyon 0 diyetlerim 2 günü gecmedi burdaki o enerjiyi bulamadim kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…