- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Yaşımız aynı boyumuz aynı 1 tane oğlumuz olması aynı buraya gelmeden diyete başlamıştım senin başlangıç kilona yakındım o da aynı sayılırADINIZ:Nikinik
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:87 civari
HEDEF KİLONUZ:69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:6 yaşında oğlum var
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şişman ve de pismanim
Afiyet olsun tatlım3 aralık menüm
Sabah yeşil çay
Öğlen kahve
15.00
2 kase çorba 1 köfte 1 ayran
Ara kahve 3 kare bitter
Ara 3 ceviz
19.00
2 dilim fırında palamut 1 tabak roka
3 litre su
20 dk cardio 200 puan
10 dk karın 100 puan
8000 adım 800 puan
Eki Görüntüle 3170961
@Elhan @Zipzip-Hedef60kgolmak @Cordelia
Sagolasin canimYaşımız aynı boyumuz aynı 1 tane oğlumuz olması aynı buraya gelmeden diyete başlamıştım senin başlangıç kilona yakındım o da aynı sayılırkendime çok benzettim seni canım Hedefine inşallah sağlıkla hepberaber ulaşırız
İnmiştin yine ineceksin canımADINIZ:Nikinik
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:87 civari
HEDEF KİLONUZ:69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:6 yaşında oğlum var
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şişman ve de pismanim
Insallah canimİnmiştin yine ineceksin canım
Sağ ol. Sorma ben de cogu zaman foto cekiyorum, kendime unutmayayim diye ve cogu gelisi guzel oluyor, buraya atamiyorum ama iste unutmamak icin . Aralarda bazen unutuyorum, sonradan aklima geliyor benim de. Hatta ve hatta buzdolabinin ustunde tahta var, oraya da yazip siliyorum. Defteri bile denedim ama elime kalem alinca cocuklar almak istiyor. Zaten kucukler. Evde yetiskin olarak ben varim sadeceAfiyet olsun canım. O unutma huyu bende de var. Yediklerimin fotoğraflarını çekmeye çalışıyorum. Gece menü yazarken ordan bakıyorum, saatlerini de bu şekilde biliyorum. Fakaaaatara öğün veya atıştırma yaparsam onları yine unuttuğum oluyor maalesef.
Harika canım afiyet olsun ayağına sağlık3 aralık menüm
Sabah yeşil çay
Öğlen kahve
15.00
2 kase çorba 1 köfte 1 ayran
Ara kahve 3 kare bitter
Ara 3 ceviz
19.00
2 dilim fırında palamut 1 tabak roka
3 litre su
20 dk cardio 200 puan
10 dk karın 100 puan
8000 adım 800 puan
Eki Görüntüle 3170961
@Elhan @Zipzip-Hedef60kgolmak @Cordelia
Ne güzel çok sevindim gelmeneSagolasin canimtebrik ederim seni.Ben de buralarda ne kilolar verdim ama malesef yine başa döndüm. Ama verdim yine veririm kendime ve buranın motivasyonuna çok guveniyorum
Insallah canim benim de hedefim oNe güzel çok sevindim gelmenebundan sonra kalıcı yollayacağız kilolarımızı başa dönmek yok artık iyi ki geldin
İyi gecelerİyi geceler kızlar yarın görüşürüz çok öpüyorum hepinizi
Olsun canım dönmen bile yeni bir başlangıçSagolasin canimtebrik ederim seni.Ben de buralarda ne kilolar verdim ama malesef yine başa döndüm. Ama verdim yine veririm kendime ve buranın motivasyonuna çok guveniyorum
Oy canlarım yaa oyun içinSağ ol. Sorma ben de cogu zaman foto cekiyorum, kendime unutmayayim diye ve cogu gelisi guzel oluyor, buraya atamiyorum ama iste unutmamak icin . Aralarda bazen unutuyorum, sonradan aklima geliyor benim de. Hatta ve hatta buzdolabinin ustunde tahta var, oraya da yazip siliyorum. Defteri bile denedim ama elime kalem alinca cocuklar almak istiyor. Zaten kucukler. Evde yetiskin olarak ben varim sadece
İyi geceler balımİyi geceler kızlar yarın görüşürüz çok öpüyorum hepinizi
Afiyet olsun tatlım
Teşekkür ederimHarika canım afiyet olsun ayağına sağlık
Hoşgeldin canımInsallah canim benim de hedefim o
İyi geceler
Çok denedim kendim vereyim falan ama motivasyon 0 diyetlerim 2 günü gecmediOlsun canım dönmen bile yeni bir başlangıç
Oy canlarım yaa oyun içintelefonun not defteri en iyisi o zaman cnm
HosbuldumHoşgeldin canım
Çok denedim kendim vereyim falan ama motivasyon 0 diyetlerim 2 günü gecmediburdaki o enerjiyi bulamadim kendimde
Yaa çok özlendiiii
Umarım yemicem canım su an tam moda girdim çünkü hata yapmamam lazımPişiyi çok severim yao kokuyu alıpta nasıl yemeyeceksin canım yaaaa ben dayanamam sanırım ama sen bana bakma sakın yeme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?