Tekrardan hoşgeldin canım, seni kitap kulübünden tanıyorumADINIZ:Nikinik
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:87 civari
HEDEF KİLONUZ:69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:6 yaşında oğlum var
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şişman ve de pismanim
Bilemiyorum canım ne yazık kiKepekli undan airfryer da olur mu acaba
İlk sayfada kurallar yazıyor ama kısaca anlatayım bir haftada en çok kilo veren kişi kırmızı kaptan oluyor, kendine rakip olacak mavi kaptan seçiyor. Sonra kaptanlar sırasıyla kendine takım arkadaşı seçiyorlar kırmızı ve mavi takım oluşuyor.Çok iyi olur tam bilemiyorum
Afiyet olsun canım3 aralık menüm
Sabah yeşil çay
Öğlen kahve
15.00
2 kase çorba 1 köfte 1 ayran
Ara kahve 3 kare bitter
Ara 3 ceviz
19.00
2 dilim fırında palamut 1 tabak roka
3 litre su
20 dk cardio 200 puan
10 dk karın 100 puan
8000 adım 800 puan
Eki Görüntüle 3170961
Elhan Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia
Evet canim ben de seni tanıyorum tabikiTekrardan hoşgeldin canım, seni kitap kulübünden tanıyorum
Sağol canim umarım güzel Bi baslangic olur benim içinBen cuma yarışlarında yoktum canım sadece burada olanları biliyorum.Zipzip- taniyordur evet tekrar hoşgeldin burada olmana çok sevindim
Umarım canım cumaya kadar menü yazarsın hem alışmış olursun benceSağol canim umarım güzel Bi baslangic olur benim için
O zaman güveniyoruz sana, başarırsın tatlımBilemiyorum canım ne yazık ki
Umarım canım ya kendime uygun mama hazirlayip onlara yediricem pişiyiO zaman güveniyoruz sana, başarırsın tatlım
Buraya atıyorsun canım adimlarin fotosunu çek, altta dosya ekle bölümünden yollaAdımları nereye ekliyoruz
Tamam ss aldım bu mesajı adımda gün değişikliği yapabiliyormuyuz hafta içi adım tuttururum ama haftasınu zor olurİlk sayfada kurallar yazıyor ama kısaca anlatayım bir haftada en çok kilo veren kişi kırmızı kaptan oluyor, kendine rakip olacak mavi kaptan seçiyor. Sonra kaptanlar sırasıyla kendine takım arkadaşı seçiyorlar kırmızı ve mavi takım oluşuyor.
Cumartesi Pazar pazartesi salı ve Çarşamba 8.000 adım atıp fotosunu atıyoruz. Ayrıca hafta boyu menülerimizi yazıyoruz saati ve içerikleri ile. Pazartesi ve cuma da tartilip bildiriyoruz
Yok bugün iyiydim ya. Daha enerjiktim yani. Önceki günler hep yattimgeçmiş olsun canım. aşırı yorgunluk, bitkinlik hissi var mı?
Canım ne yazık ki olmuyor bizler çıkamadığımız zaman evde adım atıyoruz:)Tamam ss aldım bu mesajı adımda gün değişikliği yapabiliyormuyuz hafta içi adım tuttururum ama haftasınu zor olur
Ayaklarına sağlık
İnşallah abla ben o tür şeylerden çok korkarimKolonoskopi gerekebilir belki endoskopi de gerekebilir. Allah'ım inşallah oralara gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?