- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
1000 de senin için atayım sonra ara öğünHedefim en az 10bindi ama bugün zor görünüyor neyse kısmet
Bugün yok şimdi takip ediyorum bakalım sağol canimMüthiş
Maşallah kuzuma
Canım enfeksiyon uzmanı da varsa tahlil yollarlar bakarlar , kan değerlerine de
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Hadi bakalım canım1000 de senin için atayım sonra ara öğün
Hadi inşallah bitmiştirBugün yok şimdi takip ediyorum bakalım sağol canim
Teşekkür ederim
Olsun canım diğer günler atarsınSelamlar
3 Aralık menüsü
Sabah kahvaltim resimde
12.30 kaşarlı tost -ayran
16.00 yarım dlm İslâk kek -kahve
Akşam- 1 kepçe yoğurtlu çorba, 1 tabak sulu köfte
Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedimakşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan
pastelfit Hedef60kgolmak
Zipzip-
AttımHadi bakalım canım
İnşallah canım sağolasınHadi inşallah bitmiştir
Olsun canım diğer günler atarsınafiyet olsun
benim de işlerim var. spor zor görünüyor.Hedefim en az 10bindi ama bugün zor görünüyor neyse kısmet
Afiyet olsun canimSelamlar
3 Aralık menüsü
Sabah kahvaltim resimde
Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedimakşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan
pastelfit Hedef60kgolmak
Zipzip-
Menün güzel tatlım afiyet olsun. Adımların için yapacak bir şey yok.Selamlar
3 Aralık menüsü
Sabah kahvaltim resimde
pastelfit Hedef60kgolmak
Zipzip-
Sağ ol bitanemAfiyet olsun kaptanim
İyi yapıyorsunAyy senin esprilerini anreme anlatıyorum bir eğlendik
Afiyet olsun canım :)
Sıfırladığı için bugün en az 8.625 adım bekliyoruz olur mu
Az birazdan içerimTeşekkür ederim
teşekkürler kaptanım
hadi bi daha iç o zaman
Şifa olsun
şifa olsun
Allah şifa versin canım, ben de başağrısıyla uyandımDün bütün gün temizlik yapıp akşam 8 buçuk gibi hem dinleneyim, hemde bir kaç bölüm dizi izleyim diye uzanmıştım. Gözümü bir açtım saat gece 2, donmuşum çekyattasabah 9 buçuğa kadar kalkmadım yataktan. Sonuç : korkunç bir baş ağrısı
Sabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydiHoş geldiniz
Afiyet olsun tatlım
Harikasın dedim mi
Supper
Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.
Hoş geldin kuzu
Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu
İyi ki varım
Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana
Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun
Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın
Geçmiş olsun canım bacım
Bizim grupta yaşlanmak yasak
Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.
Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem
Hayırlı olsun canımtanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım
Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem
Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım
İlle çelme takarlar bilmem mi
Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız
Pişiye hayııııırrr
Su canavarları olduk ya
Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm
Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece
Afiyet olsun bitanem12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.
Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.
Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.
Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel
Günaydın fıstığım.
Afiyet olsun tatlım.
Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.
Günaydın canım.
Tavuk şiş unutulur mu
Günaydın tatlım
Günaydın
Kolay gelsin canımçok öptüm
Ne güzelsin sen yaKızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.
Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.
Bende bendeBiz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki burada
Afiyet olsun balım3 aralık menüm
Sabah yağ yakıcı kahve
13.30 1 kepçe tavuklu çorba
tandır etli patlıcanlı kaşar ve beşalmel soslu kebap,roka, 2 kaşık fesleğenli patates püresi , salata
2 dilim pide
1/3 kaymaklı ayva tatlısı, çay
15.00 1/2 dilim çikolatalı pasta ,türk kahvesi
17.00 detoks çay, 3 kare çikolata , 1 hurmalı kurabiye
19.30 light yoğurt acı biber 3 badem 1 ceviz 1 kuru trabzon hurması
Yağ yakıcı kahve
2 lt su , 8.888 adım 888 puan
30 dk kardiyo 300 puan
Elhan Cordelia Zipzip-
Yok o içmesin, ben kendimi feda ederim, 2 ay sonraSen Niğde gazozu iç bitanesiframbuazli öyle güsel öyle güsel ki
Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşSabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydi
Hadi neyse 1 tane iç, gerisini ben içerim31 aralık'a kadar şeker tüketmediğim için maalesef içemeyeceğim senin için yılbaşında içeceğim söz
Aslında çok pozitif bir enerji veriyorsun hep mommyciğimBi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluluk dediğimizde artı olarak gelmezmiş evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?