Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar

3 Aralık menüsü

Sabah kahvaltim resimde

12.30 kaşarlı tost -ayran

16.00 yarım dlm İslâk kek -kahve

Akşam- 1 kepçe yoğurtlu çorba, 1 tabak sulu köfte

Adımlarım eksik oldu. Nolur mazur görün temizlik yaptığım için yetişemedim akşamda misafirliğe gittim, hiç bir şey yemedim çay içip döndüm Elhan
pastelfit Hedef60kgolmak
Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-04-15-13-22-952_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20221203_081529.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 32
Bugün yok şimdi takip ediyorum bakalım sağol canim

Teşekkür ederim
Hadi inşallah bitmiştir

Olsun canım diğer günler atarsın afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Menün güzel tatlım afiyet olsun. Adımların için yapacak bir şey yok.

Ayy senin esprilerini anreme anlatıyorum bir eğlendik

Afiyet olsun canım :)
Sıfırladığı için bugün en az 8.625 adım bekliyoruz olur mu
İyi yapıyorsun
10. Takımdaydken akşam geç vakit gelen arkadaşlar gülmekten ölürdü, terapi gibisiniz derlerdi.
Arkadaşa gidiyorum, kızı yanımızdan ayrılmıyor, biz maceralarımızı anlattıkça eğleniyor

Allah şifa versin canım, ben de başağrısıyla uyandım , hala ağrıyor

Sabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydi

Ne güzelsin sen ya iyi ki varsınız
Biz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki burada
Bende bende

Afiyet olsun balım

Sabah 5 te 1 kez kalktım, 10:30 da balon gibi uyandım, o kadar tatlının ödem yapacağı belliydi
Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm

Aslında çok pozitif bir enerji veriyorsun hep mommyciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…