- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bizden eksik olmuyor ki tövbe yarabbim. Hiç mi bağışıklık kazanamaz bu çocuklarSüperim kuzum bugün
Canım salgın var herkeste çok dikkatli olun
Valla abla canım ev almak istiyo da not money, TOKİ çıkarsa 5 10 seneye tasinirimİmkanını bul evini degistir tatlım. Tebdili mekanda hayır vardır.
Minikbi kek yeseydin bı sey olmazdıOkuldaki kekleri topladım eve getirdim yavrum yesin ben bakarım
Ben de bugün yapacağım az yağ ike kısık ateşte pişirip sos dökeceğim üzerinefesang Minnoş Karnıbaharı nasıl yapacaksın canım yemeğini mi fırında falan mı seni karnıbahara alıştırayım diye sevimli hale getireyim dedim
85.5 değil canım 85.05 1 kilo 50 gramFarkın çok güzel de ben sanki 600 gr hesapladım
Aldın diyetlik yemeği un tereyağlı kremalı sos ekledinKarnabaharı biraz haşla, biraz küçült, uygun bir tepsiye diz, üstüne beşamel sos yap, dök, en üste kaşar serp, fırınla. Ben çoğu zaman beşamel sos yerine krema döküyorum.
Muhteşem oluyor
Tamam dermişimMinikbi kek yeseydin bı sey olmazdı
O sondaki 5i yazma kafamız karışıyor85.5 değil canım 85.05 1 kilo 50 gram
Kızlar karnabahar ksıırı çok lezzetli oluyor bence yapınBen de bugün yapacağım az yağ ike kısık ateşte pişirip sos dökeceğim üzerine
Bende bugün aldımBen de bugün yapacağım az yağ ike kısık ateşte pişirip sos dökeceğim üzerine
Neler lazım söyle bakiim?Kızlar karnabahar ksıırı çok lezzetli oluyor bence yapın
Bir de doyuruyor mu? Çünkü ben çok açım yani öyle böyle değilKızlar karnabahar ksıırı çok lezzetli oluyor bence yapın
Estağfurullah ablam
Mantar yapmayın ya ben hiç sevmiyorum siz yiyince moralim bozuluyorBende bugün aldımairfryda kendime az yağla kızartıp yogurtlamayi düşünüyorum yarın falan. Bugün mantar yapcam
Oo ben 10000 yaparım akşama kadar
Hahahhh@ kız aynı kısır gibi düşünBir de doyuruyor mu? Çünkü ben çok açım yani öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?