Peki ya robotum yoksaHahahhh@ kız aynı kısır gibi düşün
Önce karnabahar robottan geçir tavaya koy altını kıs kendi kendine biraz yumuşuyor içerisine bir tane soğanı doğra salça ve baharatları koy ağzını kapat dinlensin
Gerisi istediğin malzemeler domates,, yeşillik,,, mor lahana,, salatalık,, Marul nar ekşisi bol acı Ohhhh missssss yanına da bir büyük ayran gerçekten doyuruyor
Daha doğrusu robotum var ama hiç kullanmadım evet bildiğin kullanmadım o üstündeki bıçaklı yerden ödüm kopuyor nedensePeki ya robotum yoksa
Resim.attim hem o 5 i veremeyen 100 gram alanlar varO sondaki 5i yazma kafamız karışıyor
Aa iyi hatırlattın Ben akşama karnabahar kısır yapayım aşkım harikasın ya ay ne güzel olur şöyle kıvırcıklı maydanozluHahahhh@ kız aynı kısır gibi düşün
Önce karnabahar robottan geçir tavaya koy altını kıs kendi kendine biraz yumuşuyor içerisine bir tane soğanı doğra salça ve baharatları koy ağzını kapat dinlensin
Gerisi istediğin malzemeler domates,, yeşillik,,, mor lahana,, salatalık,, Marul nar ekşisi bol acı Ohhhh missssss yanına da bir büyük ayran gerçekten doyuruyor
Canım evini kiraya versen olmaz mıValla abla canım ev almak istiyo da not money, TOKİ çıkarsa 5 10 seneye tasinirim
Çok ilaç içiyorlarsa bağışıklıkları baskılanıyordur canımBizden eksik olmuyor ki tövbe yarabbim. Hiç mi bağışıklık kazanamaz bu çocuklar
Tamamdır, muhteşemsin85.5 değil canım 85.05 1 kilo 50 gram
Enerjin bol olsun tatlımKilo veren herkesi tebrik ederim, muhteşemsiniz
Yukarı bitti, dinlendim, aşağı için motoru takıyorum
Canımm beni etiketlemişsin, hatırlanmak güzelkackaloribu aşkım nerdesin?
Evet ama havalar soğuk olunca yoğurt ve salata yiyemiyorum, mizaçla alakalı galiba, olmuyorAldın diyetlik yemeği un tereyağlı kremalı sos ekledinolmaz. Sarımsaklı yoğurt candır
Ben çok severimMantar yapmayın ya ben hiç sevmiyorum siz yiyince moralim bozuluyor
Seni gerçek hayatta tanımak isterdimPeki ya robotum yoksa
Ama ben 100 gramı verdim bebeeeeemResim.attim hem o 5 i veremeyen 100 gram alanlar var
Hiç yok, mecburiyettenEnerjin bol olsun tatlım
Hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun oğlunaCanımm beni etiketlemişsin, hatırlanmak güzelevdeyim oğlanın sağlık sorunları vardı biraz onlarla uğraşıyoruz.. pek giremiyorum. Sen nasılsın canımın içiiiiiiii
Peki ya robotum yoksa
Kız niye korkuyom at içine çalıştır rende de olır tabikiDaha doğrusu robotum var ama hiç kullanmadım evet bildiğin kullanmadım o üstündeki bıçaklı yerden ödüm kopuyor nedenserendelesem olur mu Kmsl Hnd
Ayyy benimde canın istediAa iyi hatırlattın Ben akşama karnabahar kısır yapayım aşkım harikasın ya ay ne güzel olur şöyle kıvırcıklı maydanozlu
Allah şifa versin canımCanımm beni etiketlemişsin, hatırlanmak güzelevdeyim oğlanın sağlık sorunları vardı biraz onlarla uğraşıyoruz.. pek giremiyorum. Sen nasılsın canımın içiiiiiiii
Yok ben rendemi çıkarayımKız niye korkuyom at içine çalıştır rende de olır tabiki
Ayyy benimde canın istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?