- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşkito bunların hepsi var mı sen dekinoa, teff, kumdarı, mısır, karakılçık, kestane, patates, siyez ve bakliyat unları....
Yağda kızartmanın hazzını hiçbirşey vermez zatenKısırını sevmedim, yemeğini de yemedim, çiçeklere ayırıp kızartıp sarımsaklı yoğurtlu yedim, o da müthiş
Kızılbugday diye bişey mi varmış tövbe tövbeeesorgum, glutensiz bir tahıl unu. dinkel kızılbuğday da, atalık tohum tam buğday unu.
Ahhhh beyaz unBeyaz unun üstüne tanımam ne varsa onda var
Beşamel sos ben sevmiyorum fezam yaKarnabaharı biraz haşla, biraz küçült, uygun bir tepsiye diz, üstüne beşamel sos yap, dök, en üste kaşar serp, fırınla. Ben çoğu zaman beşamel sos yerine krema döküyorum.
Muhteşem oluyor
Ekmek yemiyorum, çok cız olmaz benceO daha da muhteşem olur şekerimama kalorisi çok cızzzz olur
Bende geliyorum şekerimBen kulaklığı takıyorum ve evin içinde yürüyorum hadi bakalım
ruhum ve bedenim yorgunSen niye yoksun bakiyim takımlarda kaçak
O kadar unu koymak için dolabın bir gözünü ayırmak lazımkinoa, teff, kumdarı, mısır, karakılçık, kestane, patates, siyez ve bakliyat unları....
Öyle malesefAşkito bunların hepsi var mı sen de
Yağda kızartmanın hazzını hiçbirşey vermez zaten
Maviş kızlarım huuuuu
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin.
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim.
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz.
fesang
@DombiliKus
Amine Busra
@Willemijn-
@Mthn83
Hadi bakalım mavişlertembellik zamanı değil where is hareket there is bereket
Canımsıniyi ki sende varsın canım seni çok seviyorum tatlı fesangım aşkitommm
Evett sonucun +300 gr olmasına sevindim zatenDünden bugüne- 600 nabeer
Tebrikler
Yok kuzum...chia var kinoa yerineAşkito bunların hepsi var mı sen de
Yağda kızartmanın hazzını hiçbirşey vermez zaten
Evett sonucun +300 gr olmasına sevindim zaten
Tebrikler
Seveceğin bir şekil vardır mutlaka, onu da kendin bulacaksın hayatım, zorlaştırma kendineBeşamel sos ben sevmiyorum fezam ya
Hadi eritelim yağlarıBende geliyorum şekerimhadi iyi yürüyüşler bende kalktım yerimden
Bakalım ne bulucam belamı bulucam herhalSeveceğin bir şekil vardır mutlaka, onu da kendin bulacaksın hayatım, zorlaştırma kendine
O da olur şekerimYok kuzum...chia var kinoa yerine
Harikasın abla bugün Leslie yapcam inşallah işlerimi toparladımMaviş kızlarım huuuuu
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin.
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim.
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz.
fesang
@DombiliKus
Amine Busra
@Willemijn-
@Mthn83
Hadi bakalım mavişlertembellik zamanı değil where is hareket there is bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?