Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Daha doğrusu robotum var ama hiç kullanmadım evet bildiğin kullanmadım o üstündeki bıçaklı yerden ödüm kopuyor nedense rendelesem olur mu @Kmsl Hnd
Bıçaklı yer robotun içinde olmuyor mu?
Ben de düdüklü tencere ile yemek yaptığımda kan basıncım yükseliyor korkudan.
Ama robottan hiç korkmamıştım. Robot dediğiniz rondo mu?

Bıçaklı yer robotun içinde olmuyor mu?
Ben de düdüklü tencere ile yemek yaptığımda kan basıncım yükseliyor korkudan.
Ama robottan hiç korkmamıştım. Robot dediğiniz rondo mu?
Ay bilmiyorum ki çocukken başıma falan bişey geldi yok beni çok korkutuyor. Naber canım?

Ay bilmiyorum ki çocukken başıma falan bişey geldi yok beni çok korkutuyor. Naber canım?
İyiyim, vampirella modunda yaşıyorum işte.
Bu hafta 3-4 yaş grubu çocukların diş fırçalarından alıp damaklarımı fırçalamaya başladım.
Yoğurt peynir yasağı kalktı, hemen yoğurt mayalayıp, marketten de yedi çeşit peynir aldım o sevinçle.
Çalışma hayatına dönmeye karar verdim ama nasıl olur bilmiyorum henüz. Yılbaşından sonra bu konuda sıkı bir çalışma yapma hedefim var, yıl geçişlerinde yeni işe girmek akıllıca gelmiyor. Hele yeni sene gelsin.
Kitap okuyorum bu ara elle tutulur olarak yalnızca.
Bedenen fena değil, ruhen biraz yıpranmış gibiyim. Kafamın içinde çoğu zaman bir distopya
Böyle böyle geçiyor işte günler, siz nasılsınız?

Aşkito bunların hepsi var mı sen de

şu an kinoa, teff ve patates unu yok. karakılçık ve siyez de kalmadı. yeni almadım çünkü evde yeteri kadar karabuğday, yulaf, dinkel kızılbuğday, akdarı ve sorgum unları var. az da arpa var. yeter bunlar.

Afiyet olsun canim
Cuma 67,45
Bugün 66,25
-1,200 gr @pastelfit Zipzip-
Eksin cok guzel tebrik ederim canim

Cuma 70.1
Bugün 70.3
+200
Elhan Zipzip- özür dilerim ablacım niye böyle oldu bilmiyorum dikkat de ettim halbuki
Cumaya eksiye düşersin canim

Afiyet olsun canim cumaya eksiye düşersin
2 Aralık cuma

86.1 kg.

5 Aralık p.tesi

85.05 kg.

1.05 kg fark

Zipzip- @pastelfit Hedef60kgolmak @Kinoalihatun
Eksin cok guzel kaptanim tebrik ederim
Minik ekler minik kurabiye minik oreo minik çikolata minik bazlama Zipzip- 30 minik baklavaya rakip çıktı

Afiyet olsun canım.
Baklavalari unutamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…