- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hadi ya seni de mi eklememişimŞimdi içicem
Harikasın
Ben ve nau nau yok
Afiyet olsun canımPezik canım yanlış olmuş
Canım pancarın (turp gibi düşün) dışında kalan yeşil saplarin yaprasiz kısmı. Dalları yani. Her zaman sorabilirsinAfiyet olsun canım
Şey ben pezik ne onu da bilmiyordum ama Google baktım şimdi onu da sormayayım dedimçok güzel görünüyor
Ali rıza emmi yarın geliyomuş himmet ağam öyle didiCumaya kadar Ali Rıza Emmi yok ona göre
Ne varsa onda yok diyecektin ruşeym yok meselaBeyaz unun üstüne tanımam ne varsa onda var
Sağ ol çizkekimSağol bozam
Sen de yakıyosun bee
Tesekkurler cordişMuhteşem canım Tebrikler
Sağ ol. MavişÇok iyi vermişsin canım tebrikler. Sen maviydin de mi
Sağ ol dostum.Tebrikler dostum
Sağ ol dostum. Azimli kaptanimMaviş kızlarım huuuuu
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin.
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim.
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz.
@fesang
@DombiliKus
@Aijoo
@Willemijn-
Mthn83
Hadi bakalım mavişlertembellik zamanı değil where is hareket there is bereket
Tesekkurler 1.200Tebrikler canımmaşallah
Canımsınnn tatlış kaptanım benim
Aşkitom senin gelme şerefine verdim kuzumhavaya gir aşkım 1 kilo eksin var ne güzel hadi bunun üstüne bi halay çekelim
Tatlı elhoşum bitanecik elhoşum teşekkür ederim
Tesekkurler zipzipimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Himmet ağa pastelfitin ajanı mi acabaAli rıza emmi yarın geliyomuş himmet ağam öyle didi
Anladım canım teşekkür ederim ellerinize sağlıkCanım pancarın (turp gibi düşün) dışında kalan yeşil saplarin yaprasiz kısmı. Dalları yani. Her zaman sorabilirsin
Himmet ağa pastelfitin ajanı mi acabamavişler essah sanmasın yok yok cuma gelecek kesin bilgi
Duyma bu tür söylemleri tatlım...Tamam dermişimkaptanım seni de beni de vurur
Her zorluğun bir kolaylığı vardır tatlım. Sıkma canını. Sen de feraha ereceksin.teşekkür ederim canımm
teşekkür eerim canımm
hoşbul elhan ablam, inan bitmiyor hastalık konusu artık öyle yoruldum.. boşver şimdi beni.. Sen nasılsınn iyi misin canımın içi
Aa kulağını mı tıkayacak ben konuşurken çok ayıpDuyma bu tür söylemleri tatlım...
Onemseme anlamında a olur mu öyle...Aa kulağını mı tıkayacak ben konuşurken çok ayıp
Çok geçmis olsun canım 87 kilo ile diyete başladım şimdi 85 imCanımm beni etiketlemişsin, hatırlanmak güzelevdeyim oğlanın sağlık sorunları vardı biraz onlarla uğraşıyoruz.. pek giremiyorum. Sen nasılsın canımın içiiiiiiii
Afiyet olsun ben de spor yapsam iyi olacak 9 gibi Eva timeGüzeller
Öğlen et sote salata nohutlu pirinç pilavı vardı. Pilavdan 2 yk yedim et sitenin etlerini yedim salatayı komple yedim
Akşam fırında balık salata 1-2 dal Özil turşusu yedim. Su 1 lt bile yok.
Yemekten sonra lesli 1 mil yaptım ama hala adimim tamam olmadı.
Anladım canımGenel vücut şişkinliği gibi değil abla. Sadece üst kısım
Genelde içanadolu da yaparlarAfiyet olsun canım
Şey ben pezik ne onu da bilmiyordum ama Google baktım şimdi onu da sormayayım dedimçok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?