Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz cik bende de var korku sabahki yediğim simit aklımı karistirdi
Anladım ama çok da katılan ve bu sayede kilo veren vardı. Yazık olmuş cidden

Oo challenge yukleniyoor

İnşallah kaptişko ama ben biraz korkuyorum

Günaydın kızlar bugün artıyla geri geldim nedendir bilmiyorum çokta üzüldüm ama yinede kendimi çok hafif hissediyorum artıyla değil eksiyle gelirim diye düşünüyordum

Pazartesi
79.7
Cuma
80.0
+300
Bilen varmıdır nedenini kendimi çok hafif hissedip artıyla gelmem şok

Günaydın herkese menüler çok karıştı yazamadım hiç toplu spor umu ekliyeyim en iyisi
16temmuz 2 mil leslie
17 temmuz 30 dk jo grow
Adımlarımı resim olarak yüklüyorum
Boncuk2307 tomrs Ellssa

Eklentiler

• 1000019905.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000019906.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000019907.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın canım cuma kilom kaçtı senin. Pazartesi kontrol tartısı oluyor. Asıl tartı cuma dan cumaya oluyor. Vaktin varsa bişey yeme biraz dolan ödem olabilir

İ
Saat kaçta tartıldın . Ben 2 kere tartılıyorum. Sonra tartıldıgımdaki mutlaka 1 kilo eksik çıkıyor . Sabah kortizon seviyesi çok oluyor şişlik falan. 9 ve sonrasında tartılmak daha iyi

günaydın kızlar. Geçen Cuma 58.7 imişim

Bugün 56.9

(Fark 1,7)

(aslında sabah 57.0 dı. ama bekledim bir tuvalet daha yaptım pisi pisi kopatım )

Şimdi 20 dk eliptik

Eklentiler

• 1000268120.webp
    13 KB · Görüntüleme: 2
Canım tartım değişti. Biraz değişik geldi kilom

İ

Saat kaçta tartıldın . Ben 2 kere tartılıyorum. Sonra tartıldıgımdaki mutlaka 1 kilo eksik çıkıyor . Sabah kortizon seviyesi çok oluyor şişlik falan. 9 ve sonrasında tartılmak daha iyi
7:30 da tartıldım canım bir şey olmaz ödemde olabilir pes etmek yok tam hız devam

Kilo bildirimimle geldimmm
kilom sayı olarak az gibi gözüksede çok mutluyum daha da inecek biliyirum çünkü incelmemi hissediyordum bugun vcut olculerimi aldım bide asırı mutluyum

11 Temmuz Cuma 88.8
17 Temmuz Cuma 88.2
Fark -0.6kg
%0.675

2 haftalık ölcüm takibim
kol 1.5cm , gogus sabt, bel 6 cm , gobek 3.5 cm , kalca 1cm, ust bacak 2cm , alt bacak 1 cm
toplam 14 cm incelme

Boncuk2307
Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…