Anladım ama çok da katılan ve bu sayede kilo veren vardı. Yazık olmuş cidden
Oo challenge yukleniyoor
İnşallah kaptişko ama ben biraz korkuyorum
Günaydın canım cuma kilom kaçtı senin. Pazartesi kontrol tartısı oluyor. Asıl tartı cuma dan cumaya oluyor. Vaktin varsa bişey yeme biraz dolan ödem olabilirGünaydın kızlar bugün artıyla geri geldim nedendir bilmiyorum çokta üzüldüm ama yinede kendimi çok hafif hissediyorum artıyla değil eksiyle gelirim diye düşünüyordum
Pazartesi
79.7
Cuma
80.0
+300
Bilen varmıdır nedenini kendimi çok hafif hissedip artıyla gelmem şok
Tmm cnm bekleyip tekrar çıkarım olabilirGünaydın canım cuma kilom kaçtı senin. Pazartesi kontrol tartısı oluyor. Asıl tartı cuma dan cumaya oluyor. Vaktin varsa bişey yeme biraz dolan ödem olabilir
En azından Benim gibi artı değilKızlar geçen haftayla aynı çıktım
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:78.8
Diş ağrısı olmasa daha iyi sonuçlanirdi bu haftam.
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Ben de aynıyım senin gibiKızlar geçen haftayla aynı çıktım
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Çok Geçmiş olsun tatlım,artı değilsin tatlım duraklamadadir,haftaya eksilecektrKızlar geçen haftayla aynı çıktım
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Saat kaçta tartıldın . Ben 2 kere tartılıyorum. Sonra tartıldıgımdaki mutlaka 1 kilo eksik çıkıyor . Sabah kortizon seviyesi çok oluyor şişlik falan. 9 ve sonrasında tartılmak daha iyiGünaydın kızlar bugün artıyla geri geldim nedendir bilmiyorum çokta üzüldüm ama yinede kendimi çok hafif hissediyorum artıyla değil eksiyle gelirim diye düşünüyordum
Pazartesi
79.7
Cuma
80.0
+300
Bilen varmıdır nedenini kendimi çok hafif hissedip artıyla gelmem şok
Canım tartım değişti. Biraz değişik geldi kilomBenim kırmızı takımımmmm
yarın CUMA
aman aman bugun dikkat edelim
yarın sabah eksiksiz bir kilo bildirimimiz olsun lutfennn
Sonuçlarımız her ne olursa olsun bu yolda devam edecegiz ödem varsa biraz dikkat edip yarın kücük de olsa eksilmis olacağız.
Haftalar gecip gidiyor kendimize bu yaz gecmeden guzellik yapalım giyelim efil efil elbiseleriii lutfeeennnn
sibel_84 (biliyorum yogunsun ama inanıyorum pazartesiden daha eksiyle geleceksin )
Boncuk2307 (harika haberler bekliyorum )
@pocoyoo (yarın seni merak ediyorum haydi goster kendini tatlımm)
@Lotus1234 (menulerin ve sporlarınla zaten çoook iyisin heyecanlıyım)
@zeyneppk (gözlerim seni aradı hep yarın geleceksin biliyirum tatlım)
7:30 da tartıldım canım bir şey olmaz ödemde olabilir pes etmek yok tam hız devamİ
Saat kaçta tartıldın . Ben 2 kere tartılıyorum. Sonra tartıldıgımdaki mutlaka 1 kilo eksik çıkıyor . Sabah kortizon seviyesi çok oluyor şişlik falan. 9 ve sonrasında tartılmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?