Hosgeldin canim aramiza hatirliyorum seni 5.takimdanKızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldımbir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Mevzu ne gelelim mi:))Afiyet olsun canim.Ben de yapayım bir mevzuya daldım bı çıkayım
Hoşgeldin canımKızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldımbir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Ha ha öyle bir şey değil. Mevzu olsa ilk Elif'i çağırırım pata küte dalar kesinMevzu ne gelelim mi:))
Afiyet olsun
TamamAfiyet olsun canim.Ben de yapayım bir mevzuya daldım bı çıkayım
Kesin dalarimHa ha öyle bir şey değil. Mevzu olsa ilk Elif'i çağırırım pata küte dalar kesin
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun fesangim
Tabi canım tam bir ZeynaHa ha öyle bir şey değil. Mevzu olsa ilk Elif'i çağırırım pata küte dalar kesin
canım salı günü 6 Aralıktı. o da yukarıda. görmüşsün ama sanırım günleri şaşırdın.
Canım salıyı da alayım tamamdır :) teşekkürler
Menülerin tam ama adım foto sonra atıyorsun ya
Ne bu tembellik anlamıyorumZipzip- sen eskiden bütün listeyi etiket yapardın ona göre takım seçerdik
Şaşırmadımcanım salı günü 6 Aralıktı. o da yukarıda. görmüşsün ama sanırım günleri şaşırdın.
evet gece 24.00 e kadar bekledim ondan öyle oldu.
Hoş bulduk canım teşekkür ediyorum.Merhaba canım hoşgeldin, ilk sayfada kurallar yazıyor.Zipzip-
Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beniCanım hoşgeldintabi ki hep burdayız kuzum nasılsın
Ben de çok aldımiyiyim kuzum
Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor.Hosgeldin canim aramiza hatirliyorum seni 5.takimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?