Etiket listemi sildim yeni liste olusturmadimZipzip- sen eskiden bütün listeyi etiket yapardın ona göre takım seçerdik
Adım bile atmiyorum gercekten tembellestimNe bu tembellik anlamıyorum
teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
Oluşturmak için bir engelin mi varEtiket listemi sildim yeni liste olusturmadim
ben de akşamları leslie ya da mezdeke oynuyordum. şimdi yan gelip yatıyorumAdım bile atmiyorum gercekten tembellestim
Hadi canım hadi kalk bakalım bu kadar tembellik yettiAdım bile atmiyorum gercekten tembellestim
Ah çocukluğum
Ooo aynı sen
Tam kutsal kaseyi düşünüyordumKase küçücük tabiElhan
Hoş geldinizKızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldımbir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Tabi kiiiHoş bulduk canım teşekkür ediyorum.
Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beniİyiyim kuzum. Seni gördüm mutlu oldum. Ay yine verelim ya birlikte
Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) nur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz hayat, oturarak çalışma, hep oturma, çok oturma :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloluyken mutsuzum.
Kuralları okudum. Aslında deneme sürecinde ben de kendimi görmüş olacağım. çünkü çok ama çok uzun saatler oturarak çalışmak zorundayım ama bir yerden de başlamam gerekiyor. İnşallah düzeni tutturabilirim
Hadi hadi 5 dk oyna şimdiben de akşamları leslie ya da mezdeke oynuyordum. şimdi yan gelip yatıyorum
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun bitanem
En güzel benTabi kiiiburda çok güzel insanlar var canım
Her koşula uygun diyet bulunur
Hadi hadi 5 dk oyna şimdi
Hosgeldin tekrardan canim aramiza insallah hedefine birlikte hedefine ulaşırızHoş bulduk canım teşekkür ediyorum.
Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beniİyiyim kuzum. Seni gördüm mutlu oldum. Ay yine verelim ya birlikte
Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) nur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz hayat, oturarak çalışma, hep oturma, çok oturma :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloluyken mutsuzum.
Kuralları okudum. Aslında deneme sürecinde ben de kendimi görmüş olacağım. çünkü çok ama çok uzun saatler oturarak çalışmak zorundayım ama bir yerden de başlamam gerekiyor. İnşallah düzeni tutturabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?