Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte görün biz ne yiyoruz,
Son kesilen inek eti çok lezzetliydi, bir daha ne zaman denk gelecek kimbilir
gerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana eti 🤦‍♀️ tatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.
Günaydın kizlar

9 ARALIK CUMA

SABAH
Peynirli,patatesli ev yapimi küçük poğaçalar ayak üstü

Aksama kadar bikaç ev yapimi kurabiye, trabzon hurmasi

AKŞAM
2 kasap köfte

Hastaliktan kahvalti vb hic icim almadi. Bakicinin yaptigi seyleri yedim. Bugun biraz daha iyiyim. İstahim yok yine de.

@Zipzip- Cordelia Cordelia Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Evet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta😔
Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.

zayıflayacağım derken su zehirlenmesinden gideceksiniz ondan korkuyorum
t2619.gif

Eline sağlık canım

Hem karşı takım hem bire bir rakibim.
Bugün pek tadım yok. Senle biraz ugrasicam 😘

Dün hiç gelmedim kaptanım. Yeni ayak basıyorum buralara
Sabah yok
Öğlen yarım balık yarım kase mercimek çorbası 1 YK irmik helvası
Akşam yumurtalı ıspanak patates salatası
Akşam gezmeye gittik. İkramliklar vardı. 2 parça aldım o benim ödülüm oldu ama çok geç oldu.
Su 1 lt yoktur.
Spor da 7800 de kalmışım. Aslında birakmazdim da fark etmemiştim. Şimdi öğlen olmasını bekliyorum küçüğün rehabilitasyonu var. Sonra büyüğün kursu var. Bı koşturmaca varda benim kosturacak enerjim yok 😔
Kıyamam canım çok yoğunsun kolay gelsin kuzum 🤗afiyet olsun canım
Evet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta😔
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin 😘

Adımlarına sağlık canım 🧿🥰

Afiyet olsun kuzum 🥰🥰

Afiyet olsun canım 💪🥰

Gözün aydın canım rabbim uzun sağlıklı güzel ömürler versin bebişine 😘
Teşekkür ederim kaptanım. Baklava çıkartacam da beslenmemi bol proteinli tutmata çalışıyorum😎
Evet bebegimmmm ben evrene mesaj yollamistim birlikte verelim diye
Hadi bakalım başarabiliriz😍
Günaydın , başım ağrıyor biraz tenise gidemedim :KK43: yatisa devam güzel cumartesiler olsun
Aaa 😔şimdi nasılsın migren mi cankm

Günaydın kizlar

9 ARALIK CUMA

SABAH
Peynirli,patatesli ev yapimi küçük poğaçalar ayak üstü

Aksama kadar bikaç ev yapimi kurabiye, trabzon hurmasi

AKŞAM
2 kasap köfte

Hastaliktan kahvalti vb hic icim almadi. Bakicinin yaptigi seyleri yedim. Bugun biraz daha iyiyim. İstahim yok yine de.

@Zipzip- Cordelia Cordelia Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Çok geçmiş olsun bozişim. Bakıcı güzel bir tavuk çorba yapsın poğaçalar, kurabiyeler ev yapımı da olsa karbonhidrat sonuçta.

Eeee daha daha nasılsınız 😂😂ben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor 🥰 adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ❤️ ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım 😍 Karbocana hayır 🤦‍♀️ diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim 😂😂 pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim 🥰Biz kendimiz için çok kıymetliyiz ❤️ kendimize bi iyilik yapmayalım mı ❤️❤️❤️

Su konusu tartışmalı 😂😂 ben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz 🥰🥰🥰

Öpüyorum çok kırmızı aşklarım 😘😘😘

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak D u t D u t pastelfit pastelfit 60kiloyum 60kiloyum aypare ackerman aypare ackerman Mthn83 Mthn83

Canım 2-3 litre suyu gecmiyoruz ki ? Çoğu o kadar da içmiyor. Sen neden endişelendin? Bildirimlerde kaç litre deniyor? Fazla mı içiliyor?
yok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınız 😂 burada abartı su içen yok zaten. sorun yok
m1224.gif

Eeee daha daha nasılsınız 😂😂ben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor 🥰 adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ❤️ ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım 😍 Karbocana hayır 🤦‍♀️ diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim 😂😂 pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim 🥰Biz kendimiz için çok kıymetliyiz ❤️ kendimize bi iyilik yapmayalım mı ❤️❤️❤️

Su konusu tartışmalı 😂😂 ben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz 🥰🥰🥰

Öpüyorum çok kırmızı aşklarım 😘😘😘

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak D u t D u t pastelfit pastelfit 60kiloyum 60kiloyum aypare ackerman aypare ackerman Mthn83 Mthn83
Tamam kaptanım 😍

Back
X