Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eeee daha daha nasılsınız 😂😂ben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor 🥰 adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ❤️ ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım 😍 Karbocana hayır 🤦‍♀️ diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim 😂😂 pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim 🥰Biz kendimiz için çok kıymetliyiz ❤️ kendimize bi iyilik yapmayalım mı ❤️❤️❤️

Su konusu tartışmalı 😂😂 ben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz 🥰🥰🥰

Öpüyorum çok kırmızı aşklarım 😘😘😘

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak D u t D u t @pastelfit 60kiloyum 60kiloyum @aypare ackerman @Mthn83
Love youuuu

yok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınız 😂 burada abartı su içen yok zaten. sorun yok
m1224.gif
Sen ciddiye alınacak tatlış bir hatunsun :KK60: dikkat ederiz için rahat olsun. :KK5:

gerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana eti 🤦‍♀️ tatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.
Amin sağ ol👍
Çok geçmiş olsun bozişim. Bakıcı güzel bir tavuk çorba yapsın poğaçalar, kurabiyeler ev yapımı da olsa karbonhidrat sonuçta.
Sağ ol. Elimin altinda diye yedim. Aynen aynen,kötü oldu. Hatta dün börek falan dedi,yok ben tek basima zaten gerek yok,çocuklarda yemiyor cidden . Ben diyince yapmadı.

Back
X