- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AfiyetteyimAfiyetteyim imparatoriçem, siz?
Suyu az içtim ama![]()
5500 de kaldım
Yürüyüşe gidip geldim bende baktim evde adımı tamamlayamiyorum5500 de kaldımakşama kadar 10000 etmeye çalışcam
Ben evde yürüyomYürüyüşe gidip geldim bende baktim evde adımı tamamlayamiyorum![]()
Bende evde tamamliyordum da eskiden simdi yurumek daha kolay geliyorBen evde yürüyomher metre karesini ezberledim . Komple 1 tur 100 adıö
Allah kabul etsin canimİkindiyi kılar kızları yıkar adıma devam ederim öpüyorum sizi![]()
Allah kabul etsin canımİkindiyi kılar kızları yıkar adıma devam ederim öpüyorum sizi![]()
Love youuuuEeee daha daha nasılsınızben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor
adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim
ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım
Karbocana hayır
diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim
pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim
Biz kendimiz için çok kıymetliyiz
kendimize bi iyilik yapmayalım mı
Su konusu tartışmalıben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz
Öpüyorum çok kırmızı aşklarım
fesang
Hedef60kgolmak
D u t @pastelfit
60kiloyum @aypare ackerman @Mthn83
Teşekkür ederim tahtimin diğer parçası .
Geldim eve şimdi canım iyiydi
11bin
Sen ciddiye alınacak tatlış bir hatunsunyok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınızburada abartı su içen yok zaten. sorun yok
![]()
Cumartesi rakip tanımıyorum hahahaYine gecmissin beni![]()
Amin sağ olgerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana etitatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.
Sağ ol. Elimin altinda diye yedim. Aynen aynen,kötü oldu. Hatta dün börek falan dedi,yok ben tek basima zaten gerek yok,çocuklarda yemiyor cidden . Ben diyince yapmadı.Çok geçmiş olsun bozişim. Bakıcı güzel bir tavuk çorba yapsın poğaçalar, kurabiyeler ev yapımı da olsa karbonhidrat sonuçta.