Acıyı bende pek severimBen de fena yerim. Annem diyor ki soyunda yok sopunda yok sen nasıl bu kadar acı yiyorsun
Canım benim çok çok ince dusuncelisin senNe istersen bebeğimbende hizmette sınır yok magnolia yollayabilirimmm bak sana aklına ne gelirse sadece bana canım şunu istedi demen yeterli hemen kargolarım
Ve çok canım çekti şu anAcıyı bende pek severim
Kuşum enisteye şöyle sana akıllı bileklik alsinEve gidince telefonu veledim kapıyor arkadaşları ile konuşmak için
Favori oldu resmen baklava yemenEvet yemistim 1.5 yil oldu unutulmadı
Terpkide vermiyon demi yerken insan bir yanıyom der su içer filanYanıyorum ama nasıl güzel yanıyorum anlatamam
Direkt saat olanından alsın dimi çok işlevliKuşum enisteye şöyle sana akıllı bileklik alsin
Angara simiti olacak ki çıtır çıtır yiyecen.Ne istersen bebeğimbende hizmette sınır yok magnolia yollayabilirimmm bak sana aklına ne gelirse sadece bana canım şunu istedi demen yeterli hemen kargolarım
Simiti ve döneri meşhurdur .Ankara'nın neyi meshursa artık ablacım
Yok asla demem ama eltim ağlar acıdanFavori oldu resmen baklava yemen
Terpkide vermiyon demi yerken insan bir yanıyom der su içer filan
Tamam ikisini de istiyorumAngara simiti olacak ki çıtır çıtır yiyecen.
Simiti ve döneri meşhurdur .
Haaa bide biz angara bebesiyiz la gardaş deriz.
Aldırsana enişteye çok modelleri var.Direkt saat olanından alsın dimi çok işlevli
Bende istiyommm onlardanTamam ikisini de istiyorum
Aldirayim ablacımAldırsana enişteye çok modelleri var.
Her gördüğümü istiyorum ya o kadar acıktım kiBende istiyommm onlardan
Adresi yolla şekerim özelden baklavan kapındaOlur bekliyorum
KeçisiAnkara'nın neyi meshursa artık ablacım
Sabah giderken tak koluna gece yatana kadar kalsın,Aldirayim ablacım
Beypazarı kurusu harika olur,onuda güzel yapan yerden bulmak lazım.Adresi yolla şekerim özelden baklavan kapında
KeçisiBeypazarı kurusu manda yoğurdu Tarhana çubuk turşusu benim bildiğim bunlar aslen Ankaralı değilim ya anca bunları biliyorum ama izmirden istersen gidince bomba şambali kumru İzmir simidi yani gevrek boyoz vs gönderebilirim
Ya tarhana nerden çıktı iştahım kapandıAdresi yolla şekerim özelden baklavan kapında
KeçisiBeypazarı kurusu manda yoğurdu Tarhana çubuk turşusu benim bildiğim bunlar aslen Ankaralı değilim ya anca bunları biliyorum ama izmirden istersen gidince bomba şambali kumru İzmir simidi yani gevrek boyoz vs gönderebilirim
Işıltılı model bulup onu aldıracağımSabah giderken tak koluna gece yatana kadar kalsın,
Angara simiti olacak ki çıtır çıtır yiyecen.
Simiti ve döneri meşhurdur .
Haaa bide biz angara bebesiyiz la gardaş deriz.
Tamam ikisini de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?