CanımsınKızlar çok ciddiyim özelden adres atın yarın kargolayayım simitleridönerler kargoda bozulur ama
Bendeki huaweiy 6 bant 14 gün gidiyor şarjı tavsiye ederim.Işıltılı model bulup onu aldıracağım
Beypazarı’nda taze oluyor harika yapıyorlarBeypazarı kurusu harika olur,onuda güzel yapan yerden bulmak lazım.
Hahaaa boşver onu zatenYa tarhana nerden çıktı iştahım kapandı
Bakarım ablacım güle güle kullan sen deBendeki huaweiy 6 bant 14 gün gidiyor şarjı tavsiye ederim.
Okulda olunca açıkırsın tabiki.Her gördüğümü istiyorum ya o kadar acıktım ki
Çok sağol momicim düşünmen bile yeterli zaten,çok naziksin.Kızlar çok ciddiyim özelden adres atın yarın kargolayayım simitleridönerler kargoda bozulur ama
Hayır yedim de yani ama sürekli acıkıyorumOkulda olunca açıkırsın tabiki.
Çok sağol momicim düşünmen bile yeterli zaten,çok naziksin.
Onuda oradan almak lazımda,normalde ya markette yada ekmek fırınlarında satarlar onu.Beypazarı’nda taze oluyor harika yapıyorlarbizim buralarda paketlenmiş oluyor bayat oluyor onlar hoş olmuyor valla
Hahaaa boşver onu zaten
Sağol bitanem daha iyisi sana olsun.Bakarım ablacım güle güle kullan sen de
Sağol ablacımSağol bitanem daha iyisi sana olsun.
Şeker filan varmı sende hiç ölçtürdünmü.Hayır yedim de yani ama sürekli acıkıyorum
Sende sağol canısıSağol ablacım
Bilmiyorum ki ablacımŞeker filan varmı sende hiç ölçtürdünmü.
Sende sağol canısı
Mutlaka bekliyorumCanımsınama ben başka şey bulup isticem
Güle güle kullan canımmBendeki huaweiy 6 bant 14 gün gidiyor şarjı tavsiye ederim.
Aşkitom karşılık ne ya olur mu öyle şeyerenmothers İstanbul'dan bir şey yollamam karşılığında teklifini kabul ediyorum
Ablacım her zaman Ankara dan canın birşey vs isterse ben buradayım tamam mı aklında olsun canımOkulda olunca açıkırsın tabiki.
Çok sağol momicim düşünmen bile yeterli zaten,çok naziksin.
Aslında bir ölçtürsen açlık direncin belli olur.Bilmiyorum ki ablacım
Çok naziksin ama hediyeleselim öyle tek taraflı içim rahat etmezMutlaka bekliyorum
Güle güle kullan canımm
Aşkitom karşılık ne ya olur mu öyle şeysenin canın ne isterse söyle bebeğim emrin başım üstüne
Ablacım her zaman Ankara dan canın birşey vs isterse ben buradayım tamam mı aklında olsun canım
Sömestr tatilinde baktırıcam ablacımAslında bir ölçtürsen açlık direncin belli olur.
Düşünmen yeter canımcım çok sağol,mutlaka bişiolursa söylerim zatenMutlaka bekliyorum
Güle güle kullan canımm
Aşkitom karşılık ne ya olur mu öyle şeysenin canın ne isterse söyle bebeğim emrin başım üstüne
Ablacım her zaman Ankara dan canın birşey vs isterse ben buradayım tamam mı aklında olsun canım
Bencede baktır önce açlık sonrs tokluk baktırman lazım .Sömestr tatilinde baktırıcam ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?