- 31 Temmuz 2020
- 20.439
- 60.351
- 598
Aboooo ilk kez başıma geliyor237.000 tebrikler
Bu menü kesin eksi getirir kraliçem13 Aralık 2022
Adım 10228
Zipzip- Cordelia
Hedef60kgolmak Elhan
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 roll tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00
1 fincan filtre kahve
1 dilim kurutulmuş mango
Akşam 19:00
1 kase yoğurt
1 tabak kabak sote
21:00 1 fincan çay
1 kare bitter çikolata
3 litre su
Bana da çocuklar ve dünür gelecek, evde otururuzYılbaşı programlarınız nedir hanımlar,bizede çocuklar gelecekler evdeyiz dışarı çıkalım dedik ama ufaklıkla zor olur diye evde olacaz.
Ohooo o da ne ki23 sayfa gecmis biter mi
Mantıklı hocam bunu bı âlimlere danışayım aslında çok tuketmiyorum ki haftada 4 5 gün asddfHocahanım ne bileyim bu kadar çok mantar tukettiginize göre bir şifası vardır, lokal olarak da kullanabilirsiniz diye düşünmüştüm belli ki mantar denen nimet siz Minerva kulu için yaratılmış
Bak bu konuşan grupta ben yokum32 sayfagece ne dedim ben size az konuşun demedim mi
En azından ziyan etmeyen biri var
Kolay gelsin :)Börekler pişti ben duşa giriyorum cancanlar
Sabunlu su oluyor muydu kiKızlar duvardan tükenmez kalemi çıkarma yöntemi olan varmı?
TebriklerrAboooo ilk kez başıma geliyor
Teşekkür ederim farkındalığın için canım benim
İyi gecelerIyi geceler
Geçmiş olsun tatlımKızlar cümleten iyi geceler bugün iş yerinde yoğunluktan su bile içemedim direk böbreğime vurdu böbrek ağrısından adım tamamlayamadım simdiden kusura bakmayın
Sali
07.00
1 kase Sütlü fit granola
12.30-16.00 arasi
3 kepekli grisini
2 mandalina
18.30
1 kase mercimek çorbası
Bir porsiyon ispanak kavurma
Yogurt
Cordelia Hedef60kgolmak
Tatlı uykular, sağlıklı bedenler dilerim hepimize ve en önemlisi ruh sağlığı. Havaların soğuması erken kararma derken hafif melankoli sarıyor insanı mutsuzluklar da her şeye yansıyor insan daha çok yemek istiyor m umarım birlikte bu sürecin üstesinden geliriz :) her animizdan keyif almanız dileğiyle
SabırKızlar duvardan tükenmez kalemi çıkarma yöntemi olan varmı?
Hocam diğer 2-3 günün günahı nedir?Mantıklı hocam bunu bı âlimlere danışayım aslında çok tuketmiyorum ki haftada 4 5 gün asddf
Şahane bir iyi geceler mesajıTatlı uykular, sağlıklı bedenler dilerim hepimize ve en önemlisi ruh sağlığı. Havaların soğuması erken kararma derken hafif melankoli sarıyor insanı mutsuzluklar da her şeye yansıyor insan daha çok yemek istiyor m umarım birlikte bu sürecin üstesinden geliriz :) her animizdan keyif almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?