Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haftaya yazacam inşallah canm güzel besleniyorum ama yazma kısmını düzenli yazamıyorum eski disiplinli halime dönmm gerek
Anladım canım benim buhafta hic tutamadım.kendimi uzgünüm ya hep.kocam yüzünden yarın ola hayrola ins sabit çıkarım

Evet kizlarrrr
İnsan kendi kendisini en iyi tanıyandir o nedenle kendi diyetisyenim kendim olarak bir liste hazırladım bünyeme en iyi gelebilecek şekilde. Elestireceginiz yerler de olabilir ancak bacaklarım taş gibi ve gobegim çok limbir limbir
Öncelikle ödem ve fazlalık yağdan kurtulmalıyım bence
Yamuk yumuk yazdım biraz ama olsun :). Şekersiz bir hafta olacak ki 1 bardak çaya 3 şeker atan biri olarak çayı da bırakıyorum hadi bakalım o 38 beden pantolona girmek istiyorum 44 olmuşum ne ara yaaa:*(

Ellssa bluegreeneyes
Boncuk2307

Kahvaltı: omlet. Peynir falan klasik.
öğlen: 100 gram somon (susam ve çiyayla kaplanmış)

başka yok.
He Buna ek olarak 10 tane de yeşil zeytin yedim. Düşük kalori aldım yağ yemem lazım. Bir de zero içtim 1 bardak falan
Acıkırsam zeytinyağlı salatalık falan yerim

Eklentiler

• 1000281601.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000281613.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 21
Askooo sende bu hafta pek yoktun gibi iyisin demi bir sıkıntın yok bi hastaydin geçti mi inşallah
Iyiyim ya canım evle ugraştım baya bi duzene soktum evii çok sukur cocukları peşpeşe dogurmaktan eve hiç yetisememisim cogu gereksizleri attım hatta temizlik terapiymis gercekten simdi is yok diye kendime iş arıyorum

Iyiyim ya canım evle ugraştım baya bi duzene soktum evii çok sukur cocukları peşpeşe dogurmaktan eve hiç yetisememisim cogu gereksizleri attım hatta temizlik terapiymis gercekten simdi is yok diye kendime iş arıyorum
O kadar iyi anlıyorum ki seni şuan temizlik bile yapamamak o kadar zor geliyor ki çok canım sıkılıyor. Biraz evi duzeltsem bile o yetiyor biraz olsun rahatlamaya

Perswembe Menü Spor
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Salı

Sabah 08:30
1 dilim beyaz peynir, 5–6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara 13:30
Yeşil çay, domatesli peynirli minik bir sandviç, 1 küçük muz,

Akşam 17:30
Firinda somon, 1 orta boy haşlanmış patates, biraz da haşlanmış brokoli

Spor
9 bin adım

Eklentiler

• 1000049550.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 21
Benim hedef 70
Başlangıç kilom cankuşum
Selam. Ben de katılmak istiyorum.
Hoşgeldin canım
İlk sayfamızda anketimiz var onu doldurur musun bir de kurallarımız var okursan çok yardımcı olur
Günaydın
Bugün de kolik oldum
40 yaşında kadın kolik olurmu demeyin oluyor
Kolik nedir acaba
Hoşgeldin canım
Ben de apa beslenmesi ile whattsap grubu ile başlıyorum

Çok aç kalırsın ama

5 eylül olduguna göreee bugun gercekten Purple58 in doğum günü

Yeni yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve bolca güzel an getirsin. Her yeni günün umutla, sevgiyle ve heyecanla dolsun. Kalbinin güzelliği, hayatına ışık gibi yansımaya devam etsin.

Doğum günün kutlu olsun!
Nice mutlu, keyifli, sevinç dolu yıllara...

Kızlar günaydınn

Çok perişan bir hafta geçirdim ve bir süre daha devam edecek ne yazık ki hastalığı atlatamadım bi de olağanüstü bir yoğunluğum var işyerinde ve Çarşambaya kadar da devam edecek, inanın bi fincan kahveye hasret kaldım o kadar aralıksız çalışıyorum, sonrasında daha insani bir yoğunluğa dönecek inşallah
Ama devam etmek istiyorum tabii, bu hafta hiç aktif olamadım ama dikkat ettim diyetime, yine takımlarda olmak istiyorum ama sadece çarşambaya kadar çok aktif olamam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…