Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tek ögün mü cnm afiyet olsun
Evet canım. Bütün gün dışarıda olacağım zaman öyle yapıyorum rahat oluyor.
afiyet olsun ortim

Elm sokağı fredy mi bu, korkulu rüyam lise de sınıfça izledik korkuyorum da diyemedim. 1 hafta 10 gün evde yalnız uyuyamadim, duramadim. Anksiyetemi ilk tetikleyen mahlukat
hepimizin kabusu kuzum yatağa yatamıyordum izleyince. Gözümü kapayınca kafayı yiyordum gezegenfeza

hepimizin kabusu kuzum yatağa yatamıyordum izleyince. Gözümü kapayınca kafayı yiyordum gezegenfeza
Hiç korku filmleri izlemem nefret ediyorum korkmaktan
Kan bile tutar beni
İnsan oğlu ne kadar komik
Korkmak için çabalar mı hiçbir canlı

Aminnn

tatlı bal kaptannn

Ben soğuk hava hiç sevmiyorum ya yaz çocuğuyum ben soğuk havada daralıyorum kışın Dominik falan mı yapsam özel uçağı olan var mı gidelim beraber uçak sizden yeme içme benden
Ablamın arkadaşı survivorda çalışıyor 6 ay ordalar

İnşallah cnm

Amiiinn

55le başlayıp 79la girdim doğuma

Günaydın kızlar Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçti bakalım bu seferde...Maalesef alerjiyle birleşince hastalığımız çok ağır geçiyor, ilaçsız, takviyesiz, havasız, buharsız iyi olamıyoruz. Birde hastalık nazı ekleniyor
Hastalıkla mücadele ederken birde misafir ağırladım. Biz sülalecek sürprizlere bayılırız ama çat kapı 'biz geldiiikkk' durumu mutlu edemedi beni bu sefer ekstra yorgunluk, ekstra yemek yapmak, yemek... yemin ediyorum midem çöplük olmuş gibi hissediyorum. Neyse, önümüze bakacağız. Şubatta yakın bir arkadaşımın düğünü var, 2 ay gibi bir sürede elimden geldiğince disiplinli devam etmem lazım.

Elm sokağı fredy mi bu, korkulu rüyam lise de sınıfça izledik korkuyorum da diyemedim. 1 hafta 10 gün evde yalnız uyuyamadim, duramadim. Anksiyetemi ilk tetikleyen mahlukat
Ya benim çoooook saçma bir filmden oldu ilk travmam. Filmin adını bilmiyorum ama masa üstü bir lambanın kordonu vardı o kordon insanlarin boğazına dolanıp öldürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…