Çok geçmiş olsun cicikuşum öksürük uzun sürüyor zaten Allah beterinden korusunTatlı arkadaşım günaydın. Antibiyotiğimiz dün akşam bitti, bugün okula başlayarak normal düzene girdik inşallah. Öksürük devam ediyor alerji kaynaklı, maalesef ciğere inmesi kolay, sökülmesi zor oluyor.
şimdi?55le başlayıp 79la girdim doğuma
yaparsın sen halledersin merak etme cnmGünaydın kızlarGeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçti bakalım bu seferde...Maalesef alerjiyle birleşince hastalığımız çok ağır geçiyor, ilaçsız, takviyesiz, havasız, buharsız iyi olamıyoruz. Birde hastalık nazı ekleniyor
Hastalıkla mücadele ederken birde misafir ağırladım. Biz sülalecek sürprizlere bayılırız ama çat kapı 'biz geldiiikkk' durumu mutlu edemedi beni bu seferekstra yorgunluk, ekstra yemek yapmak, yemek... yemin ediyorum midem çöplük olmuş gibi hissediyorum. Neyse, önümüze bakacağız. Şubatta yakın bir arkadaşımın düğünü var, 2 ay gibi bir sürede elimden geldiğince disiplinli devam etmem lazım.
Keyfimiz daim olsun kiloyu beraber vericezBen uykusuz, yorgun, şişkoyum amaaa keyifle mücadeleye devam ediyorum canım
Ya süpersin ben bugün daha bişey yapamadım
Ben hem korkar hem izlerimHiç korku filmleri izlemem nefret ediyorum korkmaktan
Kan bile tutar beni
İnsan oğlu ne kadar komik
Korkmak için çabalar mı hiçbir canlı
Güle güle kullan cicikuşum çok şık
Amin kuzum. Allah çaresiz dert vermesinÇok geçmiş olsun cicikuşum öksürük uzun sürüyor zaten Allah beterinden korusun
Çok iyi yapmışsın canım insana en iyi gelen şey açık havada yürüyüşSelam Kızlar.
Bugün bismillah deyip yürüyüşe başladım. Oğlumu okula bıraktıktan sonra, çok güzel bir yürüyüş yolu var orada 40dk yürüdüm. Yeşillikler içinde bir de. Çok iyi geldi. Ama baya hamlamışım ya. İnşallah düzenli devam edebilirim.
Hayırlı olsun
Sensin o ballı lokmam benimAminnn
tatlı bal kaptannn
Ablamın arkadaşı survivorda çalışıyor 6 ay ordalar
Ben de sevmem şuan izlemem küçükken izlerdim amaHiç korku filmleri izlemem nefret ediyorum korkmaktan
Kan bile tutar beni
İnsan oğlu ne kadar komik
Korkmak için çabalar mı hiçbir canlı
Güle güle güzel sağlıklı yürüyüşlerde kullan canım. Özledik sporlarını
İnşallah kuzumBugün son hasta günleri olsunlar inşallah canım çok sürdü ya
Güle güle kullan canım ne kadara aldınGüle güle güzel sağlıklı yürüyüşlerde kullan canım. Özledik sporlarını
Bizde seni çok seviyoruz.Sizi hepinizi çokkk seviyorummm
781 o kadarda yürüdüm adim olmadi
Cebimde sayamadı galiba
Günaydın canımGünaydııınnn
Harikasın
Edersin canım. Spor candırSelam Kızlar.
Bugün bismillah deyip yürüyüşe başladım. Oğlumu okula bıraktıktan sonra, çok güzel bir yürüyüş yolu var orada 40dk yürüdüm. Yeşillikler içinde bir de. Çok iyi geldi. Ama baya hamlamışım ya. İnşallah düzenli devam edebilirim.
Çocuk 2,250 kg doğdu deme?55le başlayıp 79la girdim doğuma
Görümceme yaptık, gelin yapmayı bilmiyor, hamile, kızı yeni evli, hem okuyor hem meslek yapıyor. Onlara verecekGünaydın tatlım
Çocuk rahatsızlandi sanırım üzüldüm bitanem. İnşallah bugün daha iyidir. İyi uykular.
Günaydın tatlım
İyiyim fezom. 100 tane içli köfteyi napacaksiniz onu düşünüyordum.
Gece baksam korkarım, gündüz etkilenmemElm Sokağında Kâbus
1984 ‧ Korku/Gizem ‧ 1 saat 31 dakika
Gerçeklik ve rüya alemi arasında gidip gelen bir öyküsü vardı. Rüyalar aleminde var olan Freddy Krueger gerçek dünyadaki insanları öldürebiliyordu.
Allah şifa versin canımAynen canım ikisi de hasta sabaha kadar oturuyoz kaç gündür buhar makinesi elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?