- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
İçinde ne hayır gizlidir bilmiyorum, mide küçültme ameliyatı olan bir tanıdığım vardı, ameliyattan sonra toparlanamadı, vefat etmiş, sanırım benden küçükHayrolsun Fezom
Hay Allah çok çok üzüldüm ne ameliyatı olursa olsun risk oluyor işte Allah rahmet eylesinİçinde ne hayır gizlidir bilmiyorum, mide küçültme ameliyatı olan bir tanıdığım vardı, ameliyattan sonra toparlanamadı, vefat etmiş, sanırım benden küçük3 çocuk öksüz kaldı
Cenaze haberi aldım, şok oldumsenin şu ponçik fotoların
hahaha kıyamam sana
hayırdır cnm
enerji patlaması yaşıorum
Yaaa Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin ailesineİçinde ne hayır gizlidir bilmiyorum, mide küçültme ameliyatı olan bir tanıdığım vardı, ameliyattan sonra toparlanamadı, vefat etmiş, sanırım benden küçük3 çocuk öksüz kaldı
Ciddi misin1800 gram doğdu. Prematüre
DeyilYaa çok üzüldüm, kaza mı?
Sağol canımçok zor şuan herkes odada iş yernde
geçmiş olsun cnm
vede başınız saolsun
Başınız sağolsun çok muydu kilosu ameliyat her zaman riskliİçinde ne hayır gizlidir bilmiyorum, mide küçültme ameliyatı olan bir tanıdığım vardı, ameliyattan sonra toparlanamadı, vefat etmiş, sanırım benden küçük3 çocuk öksüz kaldı
yok kız hakettiğimi alacam istikrarlıyımAaaa tamam ben işi bıraktın sanmıştım
İnşallah sıkıntısız hallolur balonumyok kız hakettiğimi alacam istikrarlıyım
Benimki de50 kere zıpladım
Göğüsler büyük olunca onlar benden önce zıplıyor
Afiyet olsun görümceyeGörümceme yaptık, gelin yapmayı bilmiyor, hamile, kızı yeni evli, hem okuyor hem meslek yapıyor. Onlara verecek
Amin canım, çocukluğundan beri kiloluydu, çok uğraştı vermek için, hepsi şu ince boğazdan, küçük mideden ne verirsen onunla alakalı.Hay Allah çok çok üzüldüm ne ameliyatı olursa olsun risk oluyor işte Allah rahmet eylesin
Benim görümcem de sağolsun bana yaparAfiyet olsun görümceyenasıl bir gelinsin sen gerçek olamazsın diyecegim de gün gibi gerceksin
İrade işte iradeAmin canım, çocukluğundan beri kiloluydu, çok uğraştı vermek için, hepsi şu ince boğazdan, küçük mideden ne verirsen onunla alakalı.
Oysa azla da doyuyoruz, mideyi gereksiz doldurup ameliyatla küçültmek neden
Bazı durumları saymıyorum
Amin, ailenin en küçüğüydüYaaa Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin ailesine
Ateşin bendenyakarım bu gezegeni yakarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sağlıklı ömrü olsun canımEvet canım 33 haftalık doğdu küçümencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?