- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
100 lerde vardırBaşınız sağolsun çok muydu kilosu ameliyat her zaman riskli
Tabi kız 9 ayı tamamlasam herhalde yuvarlanarak gidecektim hastaneyeSağlıklı ömrü olsun canımaz daha doğmadan 100 olacakmışsin seni düşünmüs bebeğin
Ohooo, bu daha ne ki, geçmişte neler neler yaptım, o da iyidir, severim kendisiniAfiyet olsun görümceyenasıl bir gelinsin sen gerçek olamazsın diyecegim de gün gibi gerceksin
Maşallah, benim görümcem de bana farklı yönde yardım ederBenim görümcem de sağolsun bana yapar
Mesela?Maşallah, benim görümcem de bana farklı yönde yardım eder
En iyi görümce bende ama tartışmasızMaşallah, benim görümcem de bana farklı yönde yardım eder
Di mi mesela?Mesela?
Hayır tartışmalıyızEn iyi görünce bende ama tartışmasız
Dışarı işini yapmayı sever, alınacak vs yardımı gerekiyorsa mutlaka gelir, alışverişe giderse illa bizede birşey alır.Mesela?
Oooo mükemmel bayıldımDışarı işini yapmayı sever, alınacak vs yardımı gerekiyorsa mutlaka gelir, alışverişe giderse illa bizede birşey alır.
Bekarken, ne beğensem süpriz yapar getirirdi, şehir dışına arabayla çıkamam, o götürür gibi gibi
Yok muEn iyi görünce bende ama tartışmasız
Benim görümce de iyi ama bana neler yapabilir o kadar zaman geçirmedikBenim görümcem de sağolsun bana yapar
Alıntılarda gördüm canım başiniz sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kafam balon gibi, boğazım ağrıyor, şimdi çok genç bir cenaze haberi aldım
Boşver, fazla samimiyet iyi değildir, biz yurtdışında çok içli dışlıyızBenim görümce de iyi ama bana neler yapabilir o kadar zaman geçirmedik
Çok yakınım deyil di. İnsanoğlu çabuk unuturuz. Allah ailesine sabır versinAlıntılarda gördüm canım başiniz sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.uzuldum gencmis sabırlar dilerim bitanem.
Yaaa gezegen dediği sen miydin Allah Allah bu kız seni niye yakmak ister kiKıyma bana
Verme ateşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?