Dünya hali ölmek için doğuyoruz ama unutmasak yaşayamayız ki canımÇok yakınım deyil di. İnsanoğlu çabuk unuturuz. Allah ailesine sabır versin
Tabi kiYok mu
Dene onuBenim görümce de iyi ama bana neler yapabilir o kadar zaman geçirmedik
7407
Güzeeeelll
Gezegenlerle ilgili bişey yazarlarsa hemen atlıyorumYaaa gezegen dediği sen miydin Allah Allah bu kız seni niye yakmak ister ki
Vermem verir miyim
ay ne güzel görümce. Benimki de mikemmeldir. Yani öyledir sanırım yıllardır görmedimDışarı işini yapmayı sever, alınacak vs yardımı gerekiyorsa mutlaka gelir, alışverişe giderse illa bizede birşey alır.
Bekarken, ne beğensem süpriz yapar getirirdi, şehir dışına arabayla çıkamam, o götürür gibi gibi
Ben de 4 taneydi 3 kaldıTabi ki
Seninki de mükemmel miş, ne faydası var ne zararı, daha ne olsunay ne güzel görümce. Benimki de mikemmeldir. Yani öyledir sanırım yıllardır görmedim
Görümce görmeyim ömrümce dememişler boşunaay ne güzel görümce. Benimki de mikemmeldir. Yani öyledir sanırım yıllardır görmedim
Darısı benim başimaArtım temizlenmiş
Kaldı 2 gün, Allah ne verdiyse artık
Canım çekti. En iyisi gelinimizin yanına gideyim de ona 50 tane içli köfte yapayım...O da beni sevsin napim benim görümce uzak onu denemem zorOooo mükemmel bayıldım
Amin inşallah, herkes çabasının karşılığını alırDarısı benim başimasenin adına sevindim tatlım.
Selam canim ,devamida gelir insallahSelam Kızlar.
Bugün bismillah deyip yürüyüşe başladım. Oğlumu okula bıraktıktan sonra, çok güzel bir yürüyüş yolu var orada 40dk yürüdüm. Yeşillikler içinde bir de. Çok iyi geldi. Ama baya hamlamışım ya. İnşallah düzenli devam edebilirim.
Günaydın canim gecmis olsun tekrardanGünaydın kızlarGeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçti bakalım bu seferde...Maalesef alerjiyle birleşince hastalığımız çok ağır geçiyor, ilaçsız, takviyesiz, havasız, buharsız iyi olamıyoruz. Birde hastalık nazı ekleniyor
Hastalıkla mücadele ederken birde misafir ağırladım. Biz sülalecek sürprizlere bayılırız ama çat kapı 'biz geldiiikkk' durumu mutlu edemedi beni bu seferekstra yorgunluk, ekstra yemek yapmak, yemek... yemin ediyorum midem çöplük olmuş gibi hissediyorum. Neyse, önümüze bakacağız. Şubatta yakın bir arkadaşımın düğünü var, 2 ay gibi bir sürede elimden geldiğince disiplinli devam etmem lazım.
Aynen canim öğrenmiş oldumAmaaaan neyse hava aldın zıpzıpım
Gule gule kullan canim
Günaydın canimGünaydın gececiler
Merhaba canim
Hayirdir gezegenim ne olduHayırlı sabahlar kızlar
Hiç keyfim yok
Kafam balon gibi, boğazım ağrıyor, şimdi çok genç bir cenaze haberi aldım
Cok üzüldüm Allah rahmet eylesin basiniz sagolsunİçinde ne hayır gizlidir bilmiyorum, mide küçültme ameliyatı olan bir tanıdığım vardı, ameliyattan sonra toparlanamadı, vefat etmiş, sanırım benden küçük3 çocuk öksüz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?