- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bizde torunlar söylüyor, biz dinliyoruz, sizde roller değişmişKızımı kreşten aldıktan sonra eve kadar 10 dk falan yolumuz var. Arabada sürekli söylüyorum, o da seviyor diye baya bağıra bağıra söylüyorum. Bebem dediki bana bir zaman sonra ‘Anne artık susar mısın lütfen!?’ Böylede kibardır balam
De git yat birazFenayım fenaaa
D u tCanım senin eski nickin dut sadece dut mu yoksa buralar Dutlugudu vardi o sen misin? Bir ajan olarak aslında kim olduğunu çok iyi biliyorum ama kimseye çaktırmamak için soruyorum
Gündüz öksürsün, ciğerleri temizlenir, gece soğanlı bal versen rahat uyur, burnu da aksın işte sinüsleri boşalır, beyni temizlenir. Rabbim şifa versin kuzularaÖksürük devam, fazla hareket ettiğinde salgı artıyor birde burun akıntısı ekleniyor. Başkada birşey yok çok şükür.
Ta kendisiyiöCanım senin eski nickin dut sadece dut mu yoksa buralar Dutlugudu vardi o sen misin? Bir ajan olarak aslında kim olduğunu çok iyi biliyorum ama kimseye çaktırmamak için soruyorum
Kız ne güzel işte, aksın, sen de silÖksürük uzun süre geçmiyor zaten canım
O akıntı benim yavrumun da belalısı yaz kış kurtulamiyor
Benim küçük gündüz değil gece çok öksürüyo. uyuyamıyoGündüz öksürsün, ciğerleri temizlenir, gece soğanlı bal versen rahat uyur, burnu da aksın işte sinüsleri boşalır, beyni temizlenir. Rabbim şifa versin kuzulara
Vayy aşçı var sayfamızdaTa kendisiyiöhepsi benim ilk nick buralardutluğdu sonra küçüldüm dut oldum sonra nau
Benim torun da bende kaldığında gece de biraz balgam sökmesine müsade ettim, sonra balı verdim, rahatlayıp uyuduBenim küçük gündüz değil gece çok öksürüyo. uyuyamıyo
Geçmiş olsun canımBenim küçük gündüz değil gece çok öksürüyo. uyuyamıyo
Aaaa buralardutluğdu sen mıydın??Ta kendisiyiöhepsi benim ilk nick buralardutluğdu sonra küçüldüm dut oldum sonra nau
Aslında ne nimet farkında değilsinYıldım yıldım
Sökemiyo işte buhar veriyom 2 gündürBenim torun da bende kaldığında gece de biraz balgam sökmesine müsade ettim, sonra balı verdim, rahatlayıp uyudu
Geçmiş olsun canım
He gurbanAaaa buralardutluğdu sen mıydın??
Burun silmek mı?Aslında ne nimet farkında değilsin
AkıllıcaAaaa buralardutluğdu sen mıydın??
Aaa ben seni çok gördüm eskiden o zamanSökemiyo işte buhar veriyom 2 gündür
sağol kaptanım
He gurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?