Fenayım fenaaaFesoo uykusuz
Fezoo keyifsiz
Ondandır zaar
Uyumuştum, o sana gelsinBu mesajı gören benim için yatsın uyusun
Kızımı kreşten aldıktan sonra eve kadar 10 dk falan yolumuz var. Arabada sürekli söylüyorum, o da seviyor diye baya bağıra bağıra söylüyorum. Bebem dediki bana bir zaman sonra ‘Anne artık susar mısın lütfen!?’ Böylede kibardır balam
Öksürük devam, fazla hareket ettiğinde salgı artıyor birde burun akıntısı ekleniyor. Başkada birşey yok çok şükür.Kızın nasıl canım?
Teşekkür ederim adeta kendim uyumuş gibi oldumUyumuştum, o sana gelsin
Öksürük uzun süre geçmiyor zaten canımÖksürük devam, fazla hareket ettiğinde salgı artıyor birde burun akıntısı ekleniyor. Başkada birşey yok çok şükür.
Hemen geliyorumAranızdan biri gelip mutfagimi toplayabilir mi biz bir aileyiz sonuçta
Sana da gelirimSende bana yardım edeceksen olur
Ben bu mesajı görmemişimSende bana yardım edeceksen olur
Sana da gelirimMutfak toplamayi hic sevmiyorum baska bir is varsa yaparim
Tamam canim yarin tartilip yarinin tarihini yazabilirsin
Canım senin eski nickin dut sadece dut mu yoksa buralar Dutlugudu vardi o sen misin? Bir ajan olarak aslında kim olduğunu çok iyi biliyorum ama kimseye çaktırmamak için soruyorumAfiyet olsun canım
yok canım, sabah yazmıştım yürüdüm diye.Sen dün başlamadın mı
Sorryyok canım, sabah yazmıştım yürüdüm diye.
Amin canım sağolgeçmiş olsun canım. dikkat et kendine. vefat edene de Allah rahmet eylesin
Şifa olsun canım14 Aralık Çarşamba
12.30
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul. Kahvaltıdan sonra sütlü kahve, 1 küçük ayva
19.00
2 kepçe tarhana,1 tabak fırında karnabahar(yumurtalı, mısır unlu), bir kaç çatal yoğurtlu pazı, yeşil salata
su: 2 litre
Spor: 40 dk dışarıda tempolu yürüyüş (6188 adım)
Cordelia @Zipzip- gezegenfeza Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?