Günaydın Burcum ❤Günaydın beybiler
Çılgın seniiiiiiablaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 aycık benden 1 aycıkkkkkkkkk
Gugul amcadanAyyynerden buluyorsun bunları
Geçmiş olsun şimdiden ablacım
Amin ablacım ya nasıl bi illetmiş anlamadımÖksürük iflahimizi kesti bu sene... Allah şifa versin tüm kuzucuklara
Yürüyüşten geldim sonra atayım tatlımhadi bakalımmmmmmmmmmmmmm
hoppaaaaaaaaaaa yandan yandan göbek atın bakalım
Günaydın bitanecimmmGünaydın Elhoşumm
Geçmiş olsun canısı,dün burada okumuştum öksürük için akşam yaptım bende.Gugul amcadan
Amin ablacım ya nasıl bi illetmiş anlamadım
Günaydın canımMehfam günaydınn
Canım geçmiş olsun inşallah kolejen fayda ederGünaydınlar kuzucum,çok sağol.
Dün gittik ameliyat dedi,gerçi çok faydalı değilmiş gene tekrarlıyor boşa olur dedi,kasıktan kemik alıp o bölgeye konuluyormuş.
Kolajen verdi bugün gekecek oda,1 ay içip bakacam geçmezse bir 3 ay daha içmem lazımmış.
Sağol ablacım. Sana da geçmiş olsun. Denemediğim şey kalmadı 4 aydır. En son buhara başladık. Büyük kızın öksürüğü balgama döndü şükür de küçük hala çabalıyoGeçmiş olsun canısı,dün burada okumuştum öksürük için akşam yaptım bende.
1yk tereyağını eritip yakmadan içine 3-4 yk pekmezi katıp bir kaç taşım fokurdatıp fincana alıyorsun içinede bir kaç damla limon sıkıp ılınınca içiyorsun olmazsa dene bunu.
İnşallah kolojen işe yarar ablacımGünaydınlar kuzucum,çok sağol.
Dün gittik ameliyat dedi,gerçi çok faydalı değilmiş gene tekrarlıyor boşa olur dedi,kasıktan kemik alıp o bölgeye konuluyormuş.
Kolajen verdi bugün gekecek oda,1 ay içip bakacam geçmezse bir 3 ay daha içmem lazımmış.
İnşallah çok faydalıymış aslında.İnşallah kolojen işe yarar ablacım
Dün biri yazmışta çocuğum öksürüyor geçmiyor diye,bir üyede bunu yazmıştı denedim akşamda kendimde.Sağol ablacım. Sana da geçmiş olsun. Denemediğim şey kalmadı 4 aydır. En son buhara başladık. Büyük kızın öksürüğü balgama döndü şükür de küçük hala çabalıyo
Çok sağol canım benim,dün okudumda kullanmak lazımmış,özellikle bizim durumda olanlar için yenilemeymi.Canım geçmiş olsun inşallah kolejen fayda eder
Güzel şeyler olacak kesin.hadi bakalımmmmmmmmmm
oturmayamı geldinnnnnnnnnnnnnnnnn
evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaa
Ay döverim ben onuBir arkadaşım var
50 kilo 170 boyunda
Kadın hep tok
Yemek yemek kadın için yorucu gereksiz birşey gibi
O aklıma geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?