sen nasıl istersen sultanımmmmmmYürüyüşten geldim sonra atayım tatlım
kız nerdesin senÖğlen oldu ama yine de günaydın herkese
İNşallah cordişim inşallahGüzel şeyler olacak kesin.
birlikte dövelimmmmmmmmmmmmmAy döverim ben onu
Az olsun bizim olsun kuşum takımda yoğum dizim hala agriyor adım konusunda güvenemiyorumEkside olman guzel canim tebrik ederim
Erkek mi disi mi canım?Açıyoruz canim bol bol kafesini bazen cikiyor bazen cikmiyor. Hiç ötmüyordu 2 gündür ötmeye başladı
Gunoo canım.Gunooo ben birazdan tartilip bildirim yapicam:)
Daha olmadıÖğlen oldu ama yine de günaydın herkese
Ne oldu dizine öyle geçmişler olsun.Az olsun bizim olsun kuşum takımda yoğum dizim hala agriyor adım konusunda güvenemiyorumaslında takımda olmayı sevmiştim bu sefer ama adimim yok
Harikasın tebriklerGünaydın kızlar. Çok güzel bir eksi gördüm emeklerin karşılığını görmek çok güzel. Resmi çektim yarın çekemezsem diye
Teşekkür ederimHarikasın tebrikler
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
Toz halinde evde var tatlım unutuyorum kullanmayı ...alışkanlık edinemedim şu takviye işini ..D vitamini de aynı şekildeÇok sağol canım benim,dün okudumda kullanmak lazımmış,özellikle bizim durumda olanlar için yenilemeymi.
Hahahahha ama baklavayı çıkar aradanYemek yemek sanattır şöyle bol pilavin üzerine 6 baklava bir de büyük boy bardak şalgam arkadan da bu mumbarve Kmsl Hnd
Ablacım herhalde canı sıkıldı arada vücudum böyle şeyler yapiyo :)Ne oldu dizine öyle geçmişler olsun.
tebrikler cnmGünaydın kızlar. Çok güzel bir eksi gördüm emeklerin karşılığını görmek çok güzel. Resmi çektim yarın çekemezsem diye
Anladim ablacım tekrardan gecmis olsun kolajenin faydasi olur insallahGünaydınlar kuzucum,çok sağol.
Dün gittik ameliyat dedi,gerçi çok faydalı değilmiş gene tekrarlıyor boşa olur dedi,kasıktan kemik alıp o bölgeye konuluyormuş.
Kolajen verdi bugün gekecek oda,1 ay içip bakacam geçmezse bir 3 ay daha içmem lazımmış.
Cok fazla film izlemiyorum ama denk gelirse söylerimAcayip filmdi resmen bildiğin filmler varsa haber et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?