Günaydın canimÖğlen oldu ama yine de günaydın herkese
Günaydın canim tebrik ederimGünaydın kızlar. Çok güzel bir eksi gördüm emeklerin karşılığını görmek çok güzel. Resmi çektim yarın çekemezsem diye
Colboss liquid diye bişi 30 kapsül müş,dün netede baktımda çok çeşitleri vardı.HanimKelesimiGetir kolejen markası ne verdi canım ?
Tamamdır kuzum fırsat buldukça izlerim.Cok fazla film izlemiyorum ama denk gelirse söylerim
Çok sağol canısı umarım faydası olur onunda.Anladim ablacım tekrardan gecmis olsun kolajenin faydasi olur insallah
Aynen ablacım o rahatlattı benim büyük kızı daDün biri yazmışta çocuğum öksürüyor geçmiyor diye,bir üyede bunu yazmıştı denedim akşamda kendimde.
O balgamı atmak zor işte,çocuklar zorlanıyor bunda,bizim torundada oluyor 1 saat savaş veriyor,buhar makinesi ondada var nebilatör kullanıyor sonra atıyor sulu şekilde rahatlıyor o anda.
tebrikler cnm
eksilerin bol olsun
Sağolun kızlarGünaydın canim tebrik ederim
İyi geliyor demek ki oda,bugün gene yapacam çarşamba dişe gidecem sıkıntı olmasa bari.Aynen ablacım o rahatlattı benim büyük kızı da
Aynen ablacım o rahatlattı benim büyük kızı da
İyi geliyor demek ki oda,bugün gene yapacam çarşamba dişe gidecem sıkıntı olmasa bari.
Arkadaşlar ben gidiyorum balonla uçuyoruzooooooo kanım ondan kaynamış demek gel buraya
neyseki kocalarımız okumuyorArkadaşlar ben gidiyorum balonla uçuyoruz
Ayyy çok sevindimGünaydın kızlar. Çok güzel bir eksi gördüm emeklerin karşılığını görmek çok güzel. Resmi çektim yarın çekemezsem diye
Olmaz inşallah ablacım rabbim yardımcın olsun diş ysptırmak zorİyi geliyor demek ki oda,bugün gene yapacam çarşamba dişe gidecem sıkıntı olmasa bari.
Leydim şalgam?Günaydın leydim
Ya ben hala artıdayımniye inmiyor ki
Uyuduğu yerde vermeye çalışsan canımbenm kızım asla atamıyor balgamı buhar makinasını asla kullandırmıor zaten
o yüzden ilaçla dışkı yoluyla attırıyor drlar ama oda uzun sürüo
Benimki okusa da ne diyor bu deli der geçerneyseki kocalarımız okumuyor
Ya canım wc de sıkıntı yokLeydim şalgam?
mümkün değil cnm aslaUyuduğu yerde vermeye çalışsan canım
herif artık ne kadar umudu kesmişse sendenBenimki okusa da ne diyor bu deli der geçer
Nasıl yapacaksın kabağı canımYa canım wc de sıkıntı yok
Bugün kabak yicem artık üfffff
Noldu canım
Kendime kizginim sadece. Dün değil bugün değil. Ani krizlerle baş edemiyorumkuzum diğer günlere göre çok iyi bence
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yedimNasıl yapacaksın kabağı canım
17 yıl oldu yeter diyodurmümkün değil cnm aslakıyamett kopuyor 1 dk bile tutamıosn
tam bir cadı
herif artık ne kadar umudu kesmişse senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?