- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.415
- 598
Teşekkürler canımSevgili sağlıklı beslenme grubu arkadaşlarım ruhumuza da iyi gelecek şeyler yapalim :) bunu gören ve podcast dinlemeyi seven varsa bir şans versin
Sevgililer
Yaaa işim vardı.Barinaga geldim.
Teşekkür ederim cordisim valla bilmeden olduYaaa işim vardı.Barinaga geldim.Tebrikler leydim
Bu arada harikasınYaaa işim vardı.Barinaga geldim.Tebrikler leydim
Ekmek koyayım yerine doğru diyorsunHahahahha ama baklavayı çıkar aradan
Bi daha olmasınTeşekkür ederim cordisim valla bilmeden oldu
Dinliyorum bakalım neler anlatacakSevgili sağlıklı beslenme grubu arkadaşlarım ruhumuza da iyi gelecek şeyler yapalim :) bunu gören ve podcast dinlemeyi seven varsa bir şans versin
Sevgililer
Bende, tiroid ameliyatı oldum, iyileştim, sonra ameliyatı izledim, meğer ne korkunç ve tehlikeliymiş. Bazen bilmemek daha güzelHahahasshhs beni kesseler bakmam bakarsam yaptıramam
hayat sana güzel
Eski ben, yemek yemek işkenceydi, şimdi olması gereken eylem. Sadece abartıyoruzBir arkadaşım var
50 kilo 170 boyunda
Kadın hep tok
Yemek yemek kadın için yorucu gereksiz birşey gibi
O aklıma geldi nedense
Kahve içiyorumhadi bakalımmmmmmmmmm
oturmayamı geldinnnnnnnnnnnnnnnnn
evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaa
Adım bende de yok ama gün içinde çok yoğun oluyorum, zaten adım atacak halim kalmıyorAz olsun bizim olsun kuşum takımda yoğum dizim hala agriyor adım konusunda güvenemiyorumaslında takımda olmayı sevmiştim bu sefer ama adimim yok
Bence deDaha olmadı
Bu sefer ben de zorlanıyorum, oysa ki geçmiş senelerde bu yemeyle gayet güzel kilo verirdimGünaydın leydim
Ya ben hala artıdayımniye inmiyor ki
Başım ağrıyor, yinede hamdolsun, hayatım güzelhayat sana güzel
Aslında çok zorlanmıyorum dikkat de ediyorum ama nedense 2 haftadır zorluyor aslında direnç kilom ondan da olabilirBu sefer ben de zorlanıyorum, oysa ki geçmiş senelerde bu yemeyle gayet güzel kilo verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?