Teşekkür ederim canımAyyy şimdiki bebeler hep mi çenesi yaaa
Geçmiş olsun canım
Tunaydin canim moralini bozmaTünaydın
Pazartesi güzel başladım ama bu haftayı dengeleyenedim sabit kalsaydım bari. 2 hafta sonra yeni bir yıl başlıyor. 79 u ucundan görsem diyordum ama 2 haftadır 82 yi bile göremedim. Ne diyet ne yürüyüş. Hem kendimi hem takımı hayal kırıklıklarına ugratiyorum.
Adım kismida canımı sıkıyor. Sabah 6.45 de kalkıp mutfakta dört dönüyorum 200 adım diyor
Valla aç gidiyorum işe.
Bugün arkadaşlar seviyor diye çekirdekli simit aldım. Ucundan bölüp yemedim. Ama sonuç böyle olunca can sıkıcı oluyor.
Kendime kizginim sadece. Dün değil bugün değil. Ani krizlerle baş edemiyorum
238.000 . Mesaj tebrik ederim fesangim17 yıl oldu yeter diyodur
Hiç susmuyor ki,yanında bişi söylesen hemen yetiştiriyor zaten.Ayyy şimdiki bebeler hep mi çenesi yaaa
Geçmiş olsun canım
Yemek getirsinler gelirken1 aydır eltimdeydi zatenbugün geleceklermiş. Bize de gelirler bugün
Ay teşekkür ederim zıpzıpım238.000 . Mesaj tebrik ederim fesangim
Ömür boyu mutluluklar dilerim eşinlede
Kolay gelsin dutumİşlerimi bitirip geleyim kızlar
Tüh geç gördüm asdfgBu mesajı gören evdeyse benim yerime de uzansın
Çok severim teşekkür ederim canım hemen dinliyorumSevgili sağlıklı beslenme grubu arkadaşlarım ruhumuza da iyi gelecek şeyler yapalim :) bunu gören ve podcast dinlemeyi seven varsa bir şans versin
Sevgililer
Ayaklarına sağlık canımSelam Kızlar.
Ben bugün de yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
Selam canim süpersinSelam Kızlar.
Ben bugün de yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
Hocam çok hayırlı oldu mersiSevgili sağlıklı beslenme grubu arkadaşlarım ruhumuza da iyi gelecek şeyler yapalim :) bunu gören ve podcast dinlemeyi seven varsa bir şans versin
Sevgililer
Dinleyecegim musait oluncaSevgili sağlıklı beslenme grubu arkadaşlarım ruhumuza da iyi gelecek şeyler yapalim :) bunu gören ve podcast dinlemeyi seven varsa bir şans versin
Sevgililer
Yapacağız tatlımTünaydın
Pazartesi güzel başladım ama bu haftayı dengeleyenedim sabit kalsaydım bari. 2 hafta sonra yeni bir yıl başlıyor. 79 u ucundan görsem diyordum ama 2 haftadır 82 yi bile göremedim. Ne diyet ne yürüyüş. Hem kendimi hem takımı hayal kırıklıklarına ugratiyorum.
Adım kismida canımı sıkıyor. Sabah 6.45 de kalkıp mutfakta dört dönüyorum 200 adım diyor
Valla aç gidiyorum işe.
Bugün arkadaşlar seviyor diye çekirdekli simit aldım. Ucundan bölüp yemedim. Ama sonuç böyle olunca can sıkıcı oluyor.
Kendime kizginim sadece. Dün değil bugün değil. Ani krizlerle baş edemiyorum
Tabi ki simarmalisin hem düşünceli hem romantik hem de güzel bir essinŞımarcam şimdş varyaa çok sağol canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?