Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi aksamlar kizlar

Maalesef adim sayarimi dusurmusum. Dönüp 5-10 dak aradim, yok

Gitti emektarim, yillarin adim sayari. Tchibo marka

Ama burada sorun olmayacak, cunku spor salonunda 7.000 küsür olduguna eminim.. Telden 1.000 küsür adim attim..Uzerine 7.000 ekleme yaptim elimle. Kosu bandinda yurudum.Firsat olsa hergun giderdim serefsizim

İLK ÖĞÜN
yulafli yiyecek hazirladim yine. Bu sefer yulafini bol koydum.

Zipzip- Cordelia ve en cok sevdigi arkadasi ben olan Hedef60kgolmak
AKSAM
3 bucuk tabak kereviz yemeği ve 3 wasa+20 gram bitter çikolata

SU VE DİGER SIVILAR
su az oldu yine maalesef. 1 litreye yakindir.
Bir kiraz sapli sallama çay

Afiyet olsun canım çok üzüldüm İnşallah bulursun

Güzel bir haftanın sonuna geldik. Yarın hepinizin çok güzel sonuçlar alacağına eminim.Bazen beklemediğimi durumlar olabiliyor.Şimdiden belirtmek isterim ki, olumsuz bir durumda Yılmak yok düşsekte kalkmasını bilip yolunuza devam edeceğiz canlarım Güzel sonuçlar almak dileklerimle

Sizleri öpüyorumBu hafta için sizlere teşekkür ediyorum.

fesang Hedef60kgolmak pastelfit 60kiloyum D u t aypare ackerman Mthn83

Afiyet olsun canim❤

Oo nerelerine baktın bakim
Saçıma cildime saçıma keratin yüklemesi yaptım cildime de maske falan işte bugün güzellik iksirlerimi yaptım
Dinledin mi bakim
Dinledim örtmenim akşam yatmadan önce de dinleyeceğim ben bu tarz postları yatmadan önce dinleyince daha güzel kavrayabiliyorum
Kraliçemin menüsüne diyecek yok
Afiyet olsun canım
teşekkürler canım
Afiyet olsun kaptanim ❤
teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım
erenmothers a bak, ulen gel.buraya masaallah
Saol bebeğim sen niye çok aktif değilsin ya seni hep görmek isterim

Oyy çok sevindim kuşum sizler de paylaşın iyi gelelim birlikte, ruhumuz da pisliklerden arinsin:)

Sağ ol ya, hep annemle bakiyorduk cocuklarima..Simdi esim bile yanimda degil. Bakici yarim gun ama o varken de mucadeleye devam ben.. İkisi de kucuk cunku.Hatta bir ay dolsun, muhtemelen kendim bakicam. Nefes alamiyorum. Kendim bakarim daha iyi. 2-3 bi disari ciktim kendim. kizim benle geliyor. E ben anca market, pazar. Bakici ben evdeyken bakici olmuyor tam, yardimci resmen. Esim olsa valla yeterdi.

Güle güle kullan kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…